ovo je od danas glavni urbanista Grada Kragujevca!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Na današnjoj sednici Skupštine grada Kragujevca biće izabran novi glavni urbanista Grada Kragujevca- arhitekta Ivan Radulović. 

U njegovoj zvaničnoj biografiji piše da je rođen u Kragujevcu 1974. godine.
Završio je Osnovnu školu „21.oktobar“ i „Prvu kragujevačku gimnaziju“. Nakon dvogodišnjeg studiranja Mašinskog fakulteta u Kragujevcu, 1995. godine upisao je Građevinsko-arhitektonski fakultet u Nišu  gde 2000. godine stiče zvanje dipl. ing. arhitekture. (prosečna ocena 9,00)
Kao stipendista JP „Direkcija za urbanizam i izgradnju“  iz Kragujevca, odmah nakon završenih studija, svoju profesionalnu karijeru započinje u ovom preduzeću na poslovima izdavanja urbanističko-tehničkih uslova za izgradnju objekata i izrade urbanističko-tehničkih dokumenata, a zatim i na složenijim poslovima urbanističkog i prostornog planiranja.
U JP „Urbanizam“  trenutno je na radnom mestu „Projekt menadžer“  u sektoru za urbanizam i prostorno planiranje  sa sledećim zaduženjima: operativno rukovođenje na izradi dokumenata prostornog i urbanističkog planiranja (planski dokumenti svih vrsta; dokumenti za sprovođenje prostornih planova; urbanističko – tehnički dokumenti najveće složenosti), specijalizovanih studija, analiza i programa i obavljanje drugih poslova u okviru arhitektonske delatnosti.
U proteklom periodu (20 godina) rukovodio je izradom svih vrsta planskih dokumenata, osim prostornog plana Republike Srbije. Bio je operativni rukovodilac, odgovorni urbanista/planer, autor, koautor, ili ucesnik u izradi sledecih planskih (prostorni i urbanisticki planovi), urbanisticko-tehnickih i drugih dokumenata za teritoriju citave Republike Srbije.
Na mestu glavnog urbaiste menja arhitektu Ivana Markovića, koji je podneo ostavku!

ucentar.rs

!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na https://www.facebook.com/ucentarkg/
skinite našu android aplikaciju
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nepes.ucentarr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar