ovo je od danas glavni urbanista Grada Kragujevca!

Na današnjoj sednici Skupštine grada Kragujevca biće izabran novi glavni urbanista Grada Kragujevca- arhitekta Ivan Radulović. 

U njegovoj zvaničnoj biografiji piše da je rođen u Kragujevcu 1974. godine.
Završio je Osnovnu školu „21.oktobar“ i „Prvu kragujevačku gimnaziju“. Nakon dvogodišnjeg studiranja Mašinskog fakulteta u Kragujevcu, 1995. godine upisao je Građevinsko-arhitektonski fakultet u Nišu  gde 2000. godine stiče zvanje dipl. ing. arhitekture. (prosečna ocena 9,00)
Kao stipendista JP „Direkcija za urbanizam i izgradnju“  iz Kragujevca, odmah nakon završenih studija, svoju profesionalnu karijeru započinje u ovom preduzeću na poslovima izdavanja urbanističko-tehničkih uslova za izgradnju objekata i izrade urbanističko-tehničkih dokumenata, a zatim i na složenijim poslovima urbanističkog i prostornog planiranja.
U JP „Urbanizam“  trenutno je na radnom mestu „Projekt menadžer“  u sektoru za urbanizam i prostorno planiranje  sa sledećim zaduženjima: operativno rukovođenje na izradi dokumenata prostornog i urbanističkog planiranja (planski dokumenti svih vrsta; dokumenti za sprovođenje prostornih planova; urbanističko – tehnički dokumenti najveće složenosti), specijalizovanih studija, analiza i programa i obavljanje drugih poslova u okviru arhitektonske delatnosti.
U proteklom periodu (20 godina) rukovodio je izradom svih vrsta planskih dokumenata, osim prostornog plana Republike Srbije. Bio je operativni rukovodilac, odgovorni urbanista/planer, autor, koautor, ili ucesnik u izradi sledecih planskih (prostorni i urbanisticki planovi), urbanisticko-tehnickih i drugih dokumenata za teritoriju citave Republike Srbije.
Na mestu glavnog urbaiste menja arhitektu Ivana Markovića, koji je podneo ostavku!

ucentar.rs

!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na https://www.facebook.com/ucentarkg/
skinite našu android aplikaciju
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nepes.ucentarr

6 Comments

 1. Dragan
  26/03/2021 - 8:44 am

  Samo struka na prvom mestu nema vise interesasa da nam centar unistavaju. Vratite centru ono sto je imao dušu ove zgradice i … su unistile grad. Nek grade tamo gde i treba grad da se siri po rubovima a ne ovde gde treba da se seta i uziva!

  Reply
 2. 26/03/2021 - 9:13 am

  Kao da ga vatali na bućku.katastrofa

  Reply
 3. Boban
  26/03/2021 - 9:53 am

  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  Reply
 4. Milena
  26/03/2021 - 4:57 pm

  Zašto OVO valjda ovaj. Ja sam za Radulovića glasala kad je bio kandidat za odbornika LDP na jednim od lokalnih izbora. Drago mi je da je Šuma sada sa LDP-om glavni za izgradnju u Kragujevcu a ne Dašićevi falsifikatori. Vidi se iz aviona da Dašić nema svoje kadrove, i zato smo mi tu da mu pomognemo !

  Reply
  • Daca
   27/03/2021 - 8:20 am

   Ja nisam zaboravila da je upravo taj Radulović krojio planove dok mu je Vasiljević stajao na glavi i davao mu zadatke…nisu nam svrake mozak popile…

   Reply
 5. Da razgraničimo:
  26/03/2021 - 11:16 pm

  Ivan Marković nije bio GLAVNI URBANISTA, već direktor Direkcije za urbanizam.
  Isto to je i ovaj novpizabrani Ivan.
  Glavni urbanista je nešto sasvim drugo!

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.