VAŠAR u centru Kragujevca, načelnik komunalne prošao pored tezgi! SKANDAL (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Redakcija UCENTAR od jutros je pratila prodaju u Pešačkoj zoni u Kragujevcu. Iz jednog od okolnih butika roba je izneta ispred i prodavana.  U pojedinim trenucima stvorila se i gužva. Sve se događa dokse striktno zabranjuje Kragujevčanima i da sednu u bašte ugostiteljskih objekata da odmore

Isprva smo dobili informaciju da je neko od sugrađana tražio dozvolu za humanitarnu akciju. Zanimljivo je da je tik pored improvizovanih tezgi prošao i Vojin Vranić, načelnik Odeljenja inspekcijskog nadzora komunalnih delatnosti i komunalnih poslova i glavni komunalni inspektor.

glavni inspektor mirno prolazi pored tezgi..

-Ukoliko nije bilo pomenute dozvole, a vidnih obaveštenja da je reč o humanitarnoj akciji nije bilo- bio je dužan da to proveri, i ako postoje nepravilnosti- u skladu sa zakonom spreči „negalnu prodaju“- kaže naš sagovornik upućen u ovu porblematiku. Međutim, glavni inspektor je samo nastavio šetnju što se vidi i na fotografiji sa lica mesta.

Sagovornici ističu i „da su dve žene koje rade u komunalnoj inspekciji na bolovanju, ali da prema opisu koje smo im dali -da se roba iznosi iz radnje i prodaje na platou nemoguće da imaju dozvolu za tako nešto“.

Zorici Avramović, načelniku Gradske uprave za javne prihode i inspekcijske poslove poslali smo pitanja na ovu temu.

U vreme dok objavljujemo ovaj tekst zvanično odgovor nije stigao, ali saznajemo da je odmah upućena ekipa komunalne milicije i da je kontrola trenutno u toku.

Sve ovo dešava se od ranih jutarnjih sati do sada. Glavni inspektor je prošao pored tezgi u 10, 56 časova…

Uskoro opširnije…

VIDEO: Prodaja robe u Pešačkoj zoni u Kragujevcu..

  

ucentar.rs 
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID


 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar