DERBI prve lige danas u Kragujevcu: Radnički- Kabel u 16 časova!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

– Kabel je jedna ozbiljna takmičarska ekipa, sa velikim i jako kvalitetnim rosterom, koji predstavlja spoj mlađih igrača, sa kojima sam imao prilike da radim i sarađujem godinama u omladinskoj školi Vojvodine, i iskusnih, proverenih igrača sa zapaženim karijerama u inostranstvu. Samim tim očekujem jednu pravu takmičarsku i dobru utakmicu dve ekipe koje su u dosadašnjem delu sezone pokazale da su najkvalitetnije u ligi. Ono što je sigurno, to je da mi nećemo odustati od naše napadačke igre, koju forsiramo od početka sezone. Nadam se da ćemo upisati sva tri boda na našem terenu i vratiti se na pobednički kolosek – izneo je svoja očekivanja Nemanja Kaćanski.

Tradicija uoči ovog duela ne ide u prilog Kragujevčanima. Kabel je dva puta savladao Šumadince u prošloj sezoni (1:0, 3:2), dok u prvom međusobnom okršaju predstojećih rivala u ovoj sezoni nije bilo pobednika (1:1).

U skladu sa važećim preporukama Kriznog štaba Vlade Srbije sa suzbijanje zarazne bolesti kovid-19, utakmica između Radničkog 1923 i Kabela biće odigrana bez prisustva publike.

Kragujevčani trenutno na tabeli, posle neočekivanog kiksa u Pirotu imaju sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Kabel i ova utakmica praktično može odlučiti ko je novi superligaš.

opširnije na:  kgsport.infoucentar.rs
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar