Oblaci i kiša sve do utorka- danas u Kragujevcu do 9 stepeni!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Oblaci i kiša nastavljaju da kvare proleće – kada nas napuštaju
Kišovito i oblačno i tokom drugog dana vikenda. Oblaci tek krajem dana odlaze ka Grčkoj i Bugarskoj, pa se najpre na severu očekuje postepen prestanak padavina i delimično razvedravanje. Stiže još hladniji vazduh sa severa i spušta temperaturu.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda Jutarnja temperatura u Kragujevcu u Šumadiji od 2 stepena do 6 stepeni, najviša dnevna od samo 9 stepeni.
Oblačno i hladno, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. U drugom delu dana prestanak padavina i postepeno razvedravanje u severnim, a uveče i tokom noći i u ostalim predelima.

Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 6, najviša od 4 na jugu do 11 stepeni na severu Srbije.

Sutra ujutru slab prizemni mraz, a ponegde i slab mraz . Tokom dana pretežno sunčano, na jugoistoku ujutru umereno oblačno. Vetar slab i umeren, južnih smerova. Najniža temperatura od -1 do 4, najviša od 12 do 16 stepeni.

U utorak ujutru naoblačenje sa kišom i zahlađenje zahvatiće severne i zapadne, a u drugom delu dana proširiće se i na ostale predele Srbije.

Duvaće slab i umeren, u Vojvodini i na istoku povremeno i jak, severozapadni vetar. Najniža temperatura od 1 do 6, najviša od 7 na severozapadu do 16 stepeni na jugoistoku zemlje.ucentar.rs 
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar