Preminula zlostavljana devojčica (2,5)- Hrvatska u šoku!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

IZ KLINIKE za dečje bolesti u Klaićevoj u Zagrebu u nedelju nešto posle 15 sati saopštili su tužnu veest o sudbini dvoipogodišnje devojčice, koja je iz Nove Gradiške pre nekoliko dana dovezena u izuzetno teškom stanju od povreda koje je pretrpela.

– U skladu s tim, prema protokolu sproveden je postupak za utvrđivanje moždane smrti, što je nažalost potvrđeno u 15:20. Počivala u miru – stoji u kratkom saopštenju iz Klaićeve.

Devojčica ima teško nagnječenje mozga, ali i cele glave, jasno se vide tragovi nagnječenja, a ozlede su šokirale lekare. Uz to, telo deteta puno je modrica različite starosti koje su znakovi radnijih ozleda.

-Šokirani smo i zgroženi. Ovako nešto nikad nismo videli u našoj bolnici- reklo je za 24 sata osoblje Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj govoreći o djevojčici (2,5) koja je kod njih stigla u sredu pretučena gotovo do smrti.

Devojčica su se lekari borili za život od kada su je dovezli iz Velikee Gradište. Na žalost dete je preminulo.

Inače, majka deteta dala je lekarima različite izjave – „prvo da ne zna što se dogodilo, a kasnije da je dete palo“ prenose mediji u Hrvatskoj.ucentar.rs foto: printskrin
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar