Kragujevac: „Već 15 dana ne znam gde mi je dete“!- očajan je otac nestale devojčice

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Potraga za nestalom maloletnom Kragujevčankom A.M. i dalje bez rezultata
„Prošlo je više od 15 dana od kada ne znam gde mi je dete. Svaki dan idem u policiju, uvek dobijam isti odgovor – još ništa, dajemo sve od sebe. Imam utisak da se potraga odvija sporo, da je sve nekako po sistemu lako ćemo“, kaže za za ucentar.rs Miloš M. otac nestale trinaestogodišnje devojčice. Navodi da svakodnevno viđa članove porodice lica sa kojim je iz Doma za decu bez roditeljskog staranja otišla njegova ćerka, ali da oni ne pokazuju nikakvo razumevanje niti žele da sarađuju.
„Često ih viđamo, prosjače po gradu. Nemamo kontakt koji bi mogao da bude koristan. Stric muškaraca koji mi je odveo dete živi u blizini autobuske stanice, znam i da ima familiju u nekoliko gradova u Srbiji. Policija je upoznata sa tim. Prosto ne mogu da verujem da ih još nisu pronašli“, u neverici je Miloš. Kaže i da ne gubi nadu i da mu familija i komšije pomažu da ostane stabilan i ne uradi nešto što bi moglo da pogorša situaciju.

Podsetimo da je Ana Mirković, učenica sedmog razreda Kragujevačke škole, nestala pre oko desetak dana ispred staračkog doma u Šumaricama u Kragujevcu, i od tada se o njoj ništa nije znalo.

Porodica je prijavila nestanak nadležnima , a poruka da se traga za devojčicom proširila se po društvenim mrežama kao i na sajtu „Nestali Srbija – Tijana Jurić“.

Ana je bila smeštena u prihvatilištu za decu Centra „Kneginja Ljubica“ po nalogu Centra za socijalni rad, koji kako tvrde iz ove ustanove samovoljno napustila.ucentar.rs
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar