DRAMA u Jagodini: TIGROVI brane Palmu -od žena!

Grupa od petanestak, „Palminih tigrova“ zauzela je stepeništa zgrade Skupštine grada i pokušala da onemogući predstavnike ove

A za gospođu uvid gde se troše narodne pare iz budžeta…

stranke da na čelu sa Marinikom Tepić održe konferenciju za novinare. Pristalice SSP u Jagodini kažu „da prisutni građani okupljeni oko aktivista SSP i sama Marinika, izražavaju čuđenje zašto je Dragan Marković Palma uspeo da okupi tek nekolicinu svojih pristalica „da ga brane od Ženske mreže SSP“.

Kako se moglo čuti na lajvu koji je sve vreme emitovan na društvenim mrežama, iz redova „Palminih tigrova“ čula su se konstantna dobacivanja na račun Dragana Đilasa koji nije prisutan u Jagodini. Na ovo politički prostačko ponašanje šačice „Tigrova“ učesnici konferencije za medije „konstatovali su sličnost sa ponašanjem Sime Spasića koji ovu manifestaciju elementarnog nevaspitanja i odsustva sposobnosti da se ponaša u skladu sa demokratskim pravilima i principima, svakodnevno pokazuje u Beogradu“.
maskirani „tigrovi“…

-Dobar znak što se mali broj „Palminih tigrova“ odazvao pozivu ali da oni koji su došli da brukaju grad i gradsku upravu jasno pokazuju da je Dragan Marković Palma više nego uplašen od „Ženske mreže- kažu u SSP.

Marinika Tepić u ovom trenutku pokušava da razgovara sa načelnikom PU Jagodina gde želi da mu postavi pitanje „da li je službena „marica“ pokupila i gradskog pravobranioca Vladana Petronijevića protiv koga je podneta prijava za nezakonito postupanje prema funkcionerkama SSP Katarini Jokić i Jeleni Kostić“. One su pre par dana privedene na informativni razgovor zbog iznošenja zahteva da se budžet grada Jagodine postavi na zvaničnom sajtu kao i da se građanima omogući da prate sednice skupštine.


Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.