OPREZ: u kragujevačkom naselju Vinogradi- rupe na putu! Dolazi i do udesa

Vec duže vreme u kragujevačkom naselju Vinogradi  u ulici Veliko Brdo 2A , kod autobuskog stajališta- na putu stoje ogromne rupe.

-Autobus češe branik svaki dan, kola stradaju jer ne može da se izbegnu rupe pošto ih ima nekoliko. Onaj ko ne zna trajno ošteti automobil. Dolazi i do udesa posebno noću- pišu nam meštani Vinograda koji žive u neposrednoj blizini.

Oni upozoravaju da je posebna opasno „kada pada sneg ili kiša  jer se rupe jednostavno ne vide pa dosta ljudi ostaju bez točkova na automobilima“.ucentar.rs 
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID

5 Comments

 1. Lekinobarac KG
  07/04/2021 - 9:18 am

  Ovakva je situacija u većem broju ulica grada Kragujevca.

  Reply
 2. 07/04/2021 - 9:22 am

  Pred izbore ce zakrpiti rupe!. Grad koji je postao selo, zahvaljujuci Tominom sinu i kumu, kao i njihovim uvlakacima sa diplomama iz Lapova!

  Reply
 3. Natalie
  07/04/2021 - 10:57 am

  Bravo za komentare, Kragujevac je sada selendra gde se gradi bez ikakvog reda i smisla, skoro sve sto su mogli da upropaste- upropastili su i prodali- SRAMOTA !

  Reply
 4. 07/04/2021 - 12:14 pm

  Jeste u većem delu grada tako, a Vinogradi su katastrofa, i glavne i sporedne ulice su u raspadnom stanju. Ja ne mogu da verujem da 20 godina nisu u stanju da urade pešačke staze u vinogradima za ulicu Vetolika Mladenovica, da se ulica zove Nikole Savalijeva i da ima dva dela prvi i drugi jer nisu u stanju da spoje ulice. JEDNA VELIKA NESPOSOBNOST SVIH VLASTI PA I OVE U POSLEDNJIH 20 GODINA S.R.A.M.O.T.A

  Reply
 5. Joca
  07/04/2021 - 12:42 pm

  Ulice nisu bile u ovako losem stanju zadnjih 15-20 godina. Na sve strane rupe u koje upada ceo tocak. Pogledajte npr. u kakvom je stanju „ulica“ od PMF-a preko Masinskog fakulteta do Kralja Milana. A to je kao grad.

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.