Džiga udario rampu Verku: „Mi i vlast- nismo isto“!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

„Pokret Zajedno za Kragujevac čvrsto stoji iza ideja zbog kojih je i osnovan – vratiti ugled Kragujevcu, napraviti prosperitetnu i efikasnu lokalnu samoupravu koja radi za dobrobit građana, stvoriti ambijent za poslovanje i život dostojan čoveka, kaže se u saopštenju pokreta povodom „izjave  lidera Zajedno za Šumadiju Veroljuba Stevanovića. Stevanović je konferenciji za štampu rekao „da su odbornici koji su prešli na stranu vlasti i članovi Zajedno za Kragujevac-isto“.

-Takođe, oštro demantujemo lidera Zajedno za Šumadiji Veroljuba Stevanovića.  Nisu i nikada ne mogu, jer mi nismo na strani ovakve vlasti, niti ćemo ikada biti – Pokret Zajedno za Kragujevac biće uvek na strani građana, zagovornik preko potrebnih promena, jer nam je dosta politike u kome su odbornici dekor koji se prilagođava potrebama lidera, a ideje vodilje menjaju kako vetar duva- kaže se u saopštenju koje je potpisao dr Miroslav Stojanović- Džiga, predsednik Zajedno za Kragujevac.

-Ta misija zahteva kvalitetne ideje i ljude koji mogu da ih realizuju, a čvrsto smu uvereni da u Srpskoj naprednoj stranci takvog materijala nema, pa ni saradnja nije svrsishodna, niti moguća- kaže se u saopštenju.ucentar.rs 
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROIDShare on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar