Džiga udario rampu Verku: „Mi i vlast- nismo isto“!

„Pokret Zajedno za Kragujevac čvrsto stoji iza ideja zbog kojih je i osnovan – vratiti ugled Kragujevcu, napraviti prosperitetnu i efikasnu lokalnu samoupravu koja radi za dobrobit građana, stvoriti ambijent za poslovanje i život dostojan čoveka, kaže se u saopštenju pokreta povodom „izjave  lidera Zajedno za Šumadiju Veroljuba Stevanovića. Stevanović je konferenciji za štampu rekao „da su odbornici koji su prešli na stranu vlasti i članovi Zajedno za Kragujevac-isto“.

-Takođe, oštro demantujemo lidera Zajedno za Šumadiji Veroljuba Stevanovića.  Nisu i nikada ne mogu, jer mi nismo na strani ovakve vlasti, niti ćemo ikada biti – Pokret Zajedno za Kragujevac biće uvek na strani građana, zagovornik preko potrebnih promena, jer nam je dosta politike u kome su odbornici dekor koji se prilagođava potrebama lidera, a ideje vodilje menjaju kako vetar duva- kaže se u saopštenju koje je potpisao dr Miroslav Stojanović- Džiga, predsednik Zajedno za Kragujevac.

-Ta misija zahteva kvalitetne ideje i ljude koji mogu da ih realizuju, a čvrsto smu uvereni da u Srpskoj naprednoj stranci takvog materijala nema, pa ni saradnja nije svrsishodna, niti moguća- kaže se u saopštenju.ucentar.rs 
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID3 Comments

 1. Aleksa
  08/04/2021 - 8:33 pm

  Tako je Dzigo

  Reply
 2. Makarije
  09/04/2021 - 6:25 am

  Dok se drugačije ne naredi…Tako je i Verko kukao na aktuelnu vlast, nije imao plate da podeli, pa ga aboliraše, za uzvrat na poslednjim izborima bio trojanac…Manite se više prevara i laži.

  Reply
 3. Marko
  10/04/2021 - 9:41 am

  A saradnja je bila svrsishodna pre izbora prošle godine? Tada Džigi nisu smetale Verkove priče da će praviti koaliciju sa SNS i da će on biti član Gradskog veća. Onda je SNS bila prihvatljiva i poželjna. Kada se posle izbora ispostavilo da je Verko samo zaluđivao svoje odbornike i pričao bajke odmah je Džiga okrenuo ćurak i postao „veliki“ opozicionar. To je baš dosledno i moralno, i sigurno „u interesu“ građana. Pitanje je samo da li su građani dovoljno blesavi da poveruju u ove šarene laže (kao što mnogi od njih već godinama veruju u naprednjačke bajke).

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.