Ivan Dubljanin stari-novi predsednik DS u Kragujevcu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

 Za Predsednika GrO DS Kragujevac, ponovo je izabran Ivan Dubljanin, rođen 1979 godine u Kragujevcu, po obrazovanju diplomirani pravnik.

Danas su održani i neposredni izbori za Predsednika i članove Gradskog odbora Demokratske stranke u Kragujevacu.

Izabrano je 40 članova stalnog sastava Gradskog odbora. U prethodnom sazivu stalni sastav je brojao 30 članova, tako da je na ovim izborima odbor dodatno ojačan sa uspešnim i prepoznatljivim Kragujevčanima, koji uživaju ugled u gradu i okolini.

-Kragujevački odbor DS-a je u prethodnom periodu bio nepokolebljivi protivnik vlasti koja je zarobila državu i društvo, i bez ikakve zadrške se suprostavljao svim pokušajima, sa koje god strane dolazili, da se ovakvoj vlasti bude konstruktivna opozicija. Ojačani i osnaženi neposrednim izborima, na kojima je učešće uzeo veliki broj članova, nastavljamo odlučnu borbu za Srbiju kojom će se ponositi svi njeni građani. Cilj nam je da Kragujevac ponovo vratimo na mesto koje zaslužuje, kao regionalni centar ovog dela Srbije i grad u kome se stvarala i stvara moderna spska država- kaže se u saopštenju kragujevačkih demokrata.ucentar.rs 
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar