Mirko Jevtić -novi predsednik opštine Topola!?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kako nezvaično saznajemo Mirko Jevtić, lider Grupe građana „Novi ljudi za Bolju Topolu“ biće- novi predsednik opštine Topola!

predsednik u ostavci Igor Petrović

Tim se ostvaruje koalicioni dogovor još iz februara ove godine, tvrde nezvaničo naši izvori. Dosadašnji predsednik Igor Petrović, postaće zamenik predsednika opštine. I samo u tom delu je promenjena februarska konstrukcija.

Mirko Jevtić, budući predsednik !?

– To je najbezbolnijie rešenje po SNS. Avantura sa izborima u Topoli pred predsedničke izbore nikako ne dolazi u obzir, posebno pošto prema poslednjim istraživanjima ova stranka ima tek tridesetak odsto podrške građana u varošici pod Oplencom-kaže naš izvor.

Inače, samo pre dva dana ova grupa građana tvrdila je da je na SNS da predloži novog kanditata i da će se u zavisnosti od toga zavise dalja dešavanja u Topoli.

-Zatečeni smo odlukom bivšeg predsednika opštine Igora Petrovića da podnese ostavku na to mesto.
U poslednjih 20 dana, imali smo skoro svakodnevne razgovore o daljoj saradnji i u sredu je postignuta konačna saglasnost i dogovor. Ovih dana, trebala je da usledi sednica skupštine, na kojoj bi se krenulo dalje u rešavanje problema u Topoli.
Međutim, u četvrtak je bez ikakve najave do nas stigla fotografija dokumenta koji kaže da je Igor Petrović podneo ostavku.
Sa druge strane, možemo da razumemo taj, kako sam izjavljuje, lični čin. Prethodnih 7-8 meseci je donelo puno trzavica i političkih napetosti u kojima se i mnogo iskusniji političari od topolskih ne bi lako snašli. U petak su usledili razgovori oko iznenadne situacije. Na SNS-u je da u narednih par dana izađu sa kandidatom za novog predsednika opštine. Od toga će zavisiti i ono što će se dešavati u narednom periodu- kaže se u saopšteju Novih ljudi.

-uskoro opširnije –ucentar.rs foto: fb
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar