vakcinacija u Kragujevcu- danas Grošnica i Erdeč, sutra Jovanovac, Novi Milanovac, Cvetojevac i Resnik.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

U okviru imunizacije u prigradskom i na seoskom području vakcinalni timovi Doma zdravlja danas su bili u mestima Grošnica i Erdeč. U kancelarijama saveta ovih mesnih zajednica vakcinisalo se oko stotinak meštana.  Imunizaciji u Erdeču prisustvovala je Sanja Tucaković, članica Gradskog veća za lokalnu samoupravu.

„Proces imunizacije je jako važan proces u ovom momentu, ne samo za građane Kragujevca već čitave Srbije. To je jedini put kojim možemo da izađemo iz pandemije i sačuvamo živote i zdravlje. Imunizacijom svaki pojedinac pokazuje odgovornost ne samo za sopstveno zdravlje i  zdravlje svoje porodice, prijatelja, kolega, komšija već i poštovanje prema lekarima i medicinskim radnicima koji su više od godinu dana odvojeni od svojih porodica i u prvoj borbenoj liniji protiv pandemije. Od početka ove godine oni su i na terenima u seoskom području i gradskim punktovima za vakcinaciju, rekla je Sanja Tucaković, članica Gradskog veća. Pored meštana Erdeča, danas su se vakcinisali i meštani Grošnice i Vinjišta, a timovi Doma zdravlja su svakog dana na terenu u drugoj mesnoj zajednici, podsetila je ona i pozvala sugrađane i meštane drugim mesnih zajednica da se preko saveta ili volontera na terenu prijave kako bi se imunizacija realizovala i u njihovim sredinama.

Za sutra je najavljena imunizacija oko 200 meštana sela Jovanovac, Novi Milanovac, Cvetojevac i Resnik.ucentar.rs foto: SGK
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROIDShare on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar