EKSKLUZIVNO: Uhapšen Željko Vujanović, brat Darka Šarića!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Brat Darka Šarića Željko Vujanović, uhapšen je danas u Kragujevcu, saznaje ekskluzivo ucentar.rs

Kako tvrde naši izvori nezvanično, Vujanović je uhapšen i sproveden na izdržavanje kazne po ranijoj presudi.

Vujanović, je brat od tetke narko-bosa Darka Šarića. Bio je uhapšen u akciji „Balkanski ratnik“.

On je optužen da je sa Šarićem i Goranom Sokovićem organizovao grupu za trgovinu kokainom, i pred većem Specijalnog suda u ranijim ročištima je objasnio svoj odnos sa Šarićem, negirajući ono što mu tužilaštvo stavlja na teret.

Vujanović je, takođe, istakao da se nikada neće odreći brata Darka dodavši da su otvorili klub „Kazino“ u Kragujevcu. Pre toga bio je košarkaški reprezentativac, zatim je trenirao decu.

Prema njegovim rečima u jedinoj izjavi „Večernjim novostima“- 2001. godine otišao je u Italiju gde je radio kao obezbeđenje.

– U Kragujevcu me svi znaju, nisam opasan momak – kazao je tada Vujanović i objasnio da je dosta putovao u Italiju i da tamo ima mnogo prijatelja. Skoro sva putovanja vezana su za takmičenja pasa. Kazao je i da je bio u skoro svim italijanskim gradovima, ali ne i u Tireniji i Pizi, gde je policija zaplenila oko 200 kilograma kokaina.

– Sa Darkom sam se od prve polovine 2008. viđao u Crnoj Gori i to su uglavnom bile porodične proslave – objasnio je svojevremeno Vujanović.

Darko Šarić je osužen tada na 15 godina zatvora, a na istu kaznu zatvora osuđen je i Goran Soković, koji je u bekstvu i kojem se sudilo u odsustvu. Željko Vujanović osuđen je na 14 godina zatvora.

 ucentar.rs foto printskrin

!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar