Komplikuje se u Jagodini.. Nova.rs objavila svedočenje radnika- Igor Jurić „Sigurno ima osnova“ (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

“Sve što mogu da kažem povodom onoga što je danas gospođa Tepić iznela na konferenciji za medije – sigurno ima osnova, jer postoje i svedoci za sve što je iznešeno javno”, naveo je Igor Jurić za nova.rs

Ovaj portal objavio je i svedočenje radnika o podvođenju žena i maloletnih devojčica u Jagodini. Kako svedoči bivši zaposleni u hotelu u Končarevu, iza ovog hotela stoji Dragan Marković Palma. Sve to se dešavalo na žurkama koje su u hotelu organizovane. On je, kako navodi, odlučio da progovori o podvođenju maloletnica i žena, nakon posete potpredsednice SSP Marinike Tepić Jagodini, koja je njegovo svedočenje objavila danas na konferenciji za medije.

On u videu koji objavljuje nova.rs objašnjava na koji način je sve organizovano, ko je sve znao za podvođenje maloletnica i ko je sve prisustvovao iz vlasti takvim žurkama.

“Nakon Marinikinog gostovanja u Jagodini, kao muškarac i roditelj, koji zna šta se dešava, rešio sam da ispriča taj deo mog rada za Markovića. Ne mogu reći gospodina, zato što to svakako nije. Radio sam u hotelu Končarevu, a zna se ko stoji iza fiktivnog vlasnika tog hotela. To je Markovićev hotel”, navodi svedok, da bi zatim objasnio šta se sve događalo u pomenutom objektu.

“U tom hotel nakon raznoraznih žurki na kojima su pevale naše istradne zvezde, taksijem iz Beograda, posredstvom raznih likova su dovožene devojčice. Po mom slobodnom uverenju imale su između 15 i 18 godina. Ljudi koji su dolazili sa njim su bili njegovi koalicioni i poslovni partneri. Znalo se da posle takvih žurki te devojčice idu sa njim ili sa njima. Uglavnom je to nakon napijanja tih devojčica. Njegove hostese su nagovarale te devojčice, govorile da im neće biti ništa, da će sve biti u redu. A ja verujem da su to traume za tu decu”, rekao je on.

poslušajte ekskluzivno svedočenje…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar