Danas sahrana tinejdžerke koja se obesila u Kragujevcu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tinejdžerka koja se obesila prekjuče u kragujevačkom naselju VInjište biće sahranjena danas.

Niko još nema objašnjenja zašto se devojčica odlučila na ovaj korak.

Radi se o radnoj i vrednoj porodici, kultrnoj i dobro vaspitanoj deci o kojima komšije u ovom naselju imaju samo reči hvale.

– Njen otac Zoran je vredan čovek, i trenutno je u Italiji gde radi. Cela porodica je poštena, radna, deca su lepo vaspitana i dobra. Malu smo viđali često u prodavnici, dođe tako sa mlađom sestricom koju je mnogo volela. Brat joj je već srednjoškolac. To su kulturna deca, koja se uvek lepo jave, i nikada nisu pravila probleme. Pre neki dan sam je videla na ulici, i sve je bilo sasvim normalno, Niko nije mogao da nasluti šta će da uradi. Ova vest nas je jutros sve šokirala, i sasekla – kaže komšinica.

Dalibor Tvrdišić, direktor Osnovne škole „Dragiša Mihailović“ je rekao u ime kolektiva da je osvanuo „jako tužan dan uškoli jer je učenica osmog razreda iznenada preminula“.

– Njena vedrina, osmeh i druželjubivost svima će nedostajati. Naše iskreno saučešće je je izjavljeno porodici. Ovaj tragični događaj veoma je potresao naše učenike i nastavnike. Škola je formirala tim za krizne intervencije, koji će pružati podršku učenicima, roditeljima i nastavnicima. Učenica je bila dobar đak, poteškoća i problema u učenju nije imala. Ako budu želeli da prisustvuju sahrani, učenicima će biti omogućeno i to ćemo da organizujemo. Događaj je sam po sebi tragičan, i veliki je gubitak za školu. Zatečeni smo, a posebno je teško što je to učenica završnog razreda, da njene drugarice i drugovi treba da polažu završni ispit. Ona je polagala probu male mature, postigla je dobre rezultate, i ništa nije ukazivalo na probleme – kaže Tvrdišić.


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar