Aleksandar Vučić o „slučaju Palma“: NEKO MORA U ZATVOR!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Govoreći o optužbama Marinike Tepić na račun Dragana Markovića Palme, predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da će biti jezivo ako se pokaže da su optužbe istina, ali da će biti još jezivije ako se ispostavi suprotno.

– U trenutku kada vidite da se Srbija podelila na one koji misle „Da li je neko silovao“ ili „da li neko nije silovao“. Nisam hteo da se izjašnjvam. To su suviše teške optužbe da se umešate i da bilo koga optužite. Kad god vidim da se političari upliću utroba mi se prevrne. Marković je tu u pravu ili on ili onaj ko je to rekao, neko mora da završi u zatvoru. Policija će da sasluša sve. Ako se pokaže da je istina biće jezivo, ako se pokaže da nije istina biće još jezivije. Šta će Marković da kaže deci, unucima? – zapitao se Vučić.

– Ovo više nije politika, jer ako se pokaže da je istina, biće jezivo, ali ako se pokaže da nije istina, biće još jezivije. Šta će, izvinite, da radi Marković, šta će da objašnjava svojoj deci, svojim unucima – upitao je Vučić, a prenosi N1.

Komentarišući snimak svedočenja o podvođenju žena u Jagodini, koji je Marinika Tepić prikazala na svojoj konferenciji za medije, Vučić je rekao da je skrivanjem lika svedoka „napravljena predstava“, i da „svi znamo da je reč o stranačkom aktivisti“.

Ipak, dodao je da ne isključuje mogućnost da se nešto zaista dogodilo.

– Ako postoje žene koje će da kažu, dajte, molim vas, prijavite nadležnim organima – poručio je predsednik države.

Istakao je i da zaštićenih nema, niti će ih biti, i da to svakako neće biti ni Marković, ni bilo ko drugi.

– Jer da je to istina, osećao bih ne najgori prezir, već mnogo više toga prema njemu, a samo pitam ko će da mu vrati život ako to nije istina – rekao je Vučić.

Dodao je i da je četiri puta bio Markovićev gost u Jagodini, i da mu nikada niko nije dovodio devojke ili žene. Dodao je, međutim, da ne može da garantuje da se ništa nije dešavalo, jer „ne viri u tuđe postelje“, i uvek se kratko zadrži i ode.

– Za ta četiri puta koliko sam bio, niko mi nikada nije doveo nikakve žene ili devojke, niti je bilo ko seo pored mene. Doduše, ja uvek kratko ostanem i odem. Međutim, nikada se ništa slično nije desilo. To, naravno, ništa ne mora da znači – poručio je Vučić.
ucentar.rs
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar