ŠTA prežive čovek.. Snimak stravične saobraćajke kruži regionom! (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći u zagrebačkoj Dubravi pukom srećom je izbegnuta tragedija pa je, kako su za index.hr potvrdili iz zagrebačke policije, povređena je tek jedna osoba. Reč je o lakšim ozljedama i to kod vozača koji je i izazvao nesreću.

Objavljen je zastrašujuć snimak nesreće na kojoj se vidi silovit udar Audija u niz automobila koji su bili parkirani s desne strane. Vidi se i kako je prolaznik za dlaku izbegao udar jednog od parkiranih automobila koji je odbačen u sudaru, a ugrožen je bio još jedan pešak.

„Nesreću je izazvao stariji vozač, uzrok je velika brzina“. Iako svi misle da je reč o mlađem čoveku, vozač koji je zbog velike brzine izazvao nesreću ima 67 godina! To je za RTL potvrdio funkcioner tamošnje policije Josip Mataija. 

-Zbog brzine izgubio je nadzor nad vozilom, sleteo sa puta  i naleteo na šest parkiranih vozila. Sreća, moramo reći da je u toj nesreći bilo i sreće jer je jedno od tih vozila odbačeno i na pešaka, zadobio je lake telesne ozljede. Vozač se prevrnuo na krov, ali isto tako, prema mojim informacijama, ni on nema teške povrede. Utvrđeno je da nije bio pod uticajem alkohola- rekao je Mataija.

Pogledajte snimak: 
ucentar.rs foto: printskrin/ http://index.hr/
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar