Više nego uspešna humanitarna akcija u Topoli. Dođite i sutra! 973 na 3030

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Povodom velikog hrišćanskog praznika – Uskrsa, Udruženje za pomoć deci i mladima sa smetnjama u razvoju “Zagrljaj” iz Topole organizovalo je u centru grada 7. humanitarnu izložbu uskršnjih jaja i dekorativnih predmeta. Na štandu su se mogla videti prelepo ukrašena jaja, oslikane šolje, ručno slikani keksići, korpice za čuvarkuće… Izložba je kod prolaznika izazvala neskrivene simpatije. Oni su sa pažnjom razgledali, raspitivali se kako se pojedini predmeti prave i kupovali. Prihod sa izložbe biće usmeren za lečenje malog Gavrila Đurđevića.
Osim ovog štanda, prolaznici u centru grada mogu videti i izložena domaća posna jela, pite…, delo Udruženja žena “Oplenac” Topola, kao i oslikana i obojena kuvana jaja i dekorativne predmete koje izlažu folkloraši KUD-a Oplenac. Jela se mogu degustirati i kupovati.
Izložbe su prodajnog i humanitarnog karaktera. Danas i sutra organizuje ih Kulturni centar Topola sa Turističkom organizacijom, JKSP, KUD-om i Udruženjem žena. Sav prihod od izložbe biće kao i kod Udruženja “Zagrljaj” usmeren ka skupljanju sredstava neophodnih za lečenje Gavrila Đurđevića iz Kragujevca. Kulturni centar će za najlepše oslikana uskršnja jaja dodeliti knjige i diplome.

 

tekst i više fotografija na linku Topola Oplenacucentar.rs foto: prinskrin/FB, bojana radovanović
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar