Obijen stan ženi koja je prva prozvala Palmu!

Predsednica jagodinskog odbora SSP Katarina Jokić u izjavi za Ucentar.rs potvrdila je navode Marinike Tepić da su vrata njenog stana obijena, najverovatnije tokom protekle noći.
„Na delu je teror i zastrašivanje. Tako je u Jagodini već godinama ali niko ništa ne preduzima. Iz stana ne nedostaje ništa tako da je jasno da se radi o poruci „mi smo tu i možemo da ti uradimo šta hoćemo“, kaže Katarina Jokić i dodaje da nije posebno uzbuđena zbog ovog čina nasilja i pretnje.
„Možda bih ranije reagovala drugačije ali posle godina života u Jagodini pod ovakvom vlašću, ovako nešto može da se očekuje. Naravno, nisam uplašena. Zapravo ohrabrena sam da se još jače borim za slobodu i pravdu koje u Jagodini odavno nema. Posebno raduje sa se građani sve manje plaše i da više neće da ćute. Sve to ukazuje da im je kraj blizu i da će itekako odgovarati za sve što su uradili“, zaključuje Katarina Jokić, predsednica jagodinskog odbora SSP.ucentar.rs foto: prinskrin/FB
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID

1 Comment

  1. Dragan Sofronijevic
    01/05/2021 - 5:17 pm

    Па и пуцало се у Јагодини у сачекуши,бацане су бомбе у дворишта,но Србија није имала од кога да сазна.Ово је по искуству прва опом,ена!

    Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.