znači HAOS: MUP demantuje da su obijena vrata funkcionerki Đilasove stranke!

-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini ističu da je netačna informacija da je obijen stan Katarine Jokić, predsednice Opštinskog odbora
Stranke slobode i pravde u Jagodini. Činjenica je da je policiji prijavljeno navodno obijanje stana i da je policija odmah izašla na lice mesta kako bi utvrdila sve činjenice i okolnosti- kaže se u saopštenju MUP koje je medijima dostavila služba za informisanje grada Jagodine.
Prema saopštenju, „policija je zatekla zaključana vrata, koja je otključao sin Katarine Jokić, koji je obijanje i prijavio. Kriminalističko-tehničkim pregledom vrata nisu uočena vidna oštećenja koja bi nastala upotrebom fizičke snage ili podesnog alata“.
-Sin Katarine Jokić, takođe je izjavio da je stan u stanju u kakvom ga je ostavio i da ne sumnja da je neko ulazio u stan, kao i da iz njega ništa ne nedostaje. O događaju je obavešten osnovni javni tužilac koji se izjasnio da u događaju nema elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti i naložio da mu se dostavi izveštaj.Policijska uprava apeluje na sve da ne zloupotrebljavaju policijske službenike za dnevno-političke obračune- kaže se u saopštenju.

Ranije danas Marinika Tepić saopštila je da obijen stan funkcionerki SSP Katarini Jokić i prozvala Zagorku Dolovac da reaguje.  I sama Katarina Jekić je potvrdila u izjavi sa UCENTAR je navode koje je iznela njena stranačka koleginica.ucentar.rs foto: prinskrin/FB
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROIDLeave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.