„Izvođači radova da nastave radove u Topoli ili idu na SUD“, poručuje Dragan Jovanović

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

-Pomozite nam sa malo strpljenja da te promene donesu boljitak svim gradjanima opštine Topola. Naprednjačka država i njeni poltroni neće se lako predati. Pokusaće na sve moguće načine da nas posvađaju sa vama, jer slobodna Topola može vaskrsnuti nadu da se promene mogu desiti u celoj Srbiji. Jedan najočigledniji primer pritiska i nervoze te “države” je i naređenje za obustavu radova na putu Šume-Trnava. Time se želi uneti nemir među građane ovih sela i optužiti opština da je nešto kriva kako bi se bes gradjana okrenuo ka njoj. Nemojte nasedati na tako nešto, videćemo po prazniku kako ćemo dalje oko toga- rekao je u svom saopštenju Dragan Jovanović, lider Bolje Srbije koja je ponovo preuzela vlast u Topoli posle odvoženja mašina sa izgradnje velike investicje u topolskoj opštini.

On kaže „da su pozvali izvođače da nastave radove jer postoje nalozi i ugovori kojima se definiše cena radova i rok za završetak“.

-Očekujem da će se izvođači radova vratiti jer njihovim nalogodavcima je propao pokušaj da se na taj način utiče na odbornike opštine Topola da ne glasaju za smenu vlasti u Topoli. Izvođaci radova su svesni da moraju nastaviti radove ili ce preko njihovih leđa biti naplaćena sva šteta nastala ovom obustavom radova. Postoje sudovi u ovoj zemlji kojima ćemo se obratiti za zaštitu i trazićemo od izvođača radova da plate svu nastalu štetu. a oni na sudu neka dokazuju ko im je i zašto naložio da se povuku sa gradilišta.  A što se tiče puta njega ćemo završiti na ovaj ili onaj način i ne samo taj, već u narednih 15 dana krećemo sa letnjim održavanjem puteva (krpljenjem udarnih rupa) u celoj opštini i sa izradom atarskih i makadamskih puteva- kaže Jovanović.
ucentar.rs 
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROIDShare on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar