Ronaldov dres za Gavrila. Na Limunudu ima već dve ponude..

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo poslao je potpisan dres Juventusa, a kompanija „Mozzart“ odmah ga je stavila na aukciju od koje će ceo prihod ići za lečenje malog Gavrila Đurđevića.

Kako se navodi u saopštenju, početna cena dresa je milion dinara, a ovaj komad odeće postavljen je na Limundu. Za dres postoje več dve ponude.

Gavrilo Đurđević ima osam meseci i boluje od spinalne mišićne atrofije, a potrebno mu je još oko milion evra za lečenje. Kompanija Mozzart je zahvaljujući fudbalskim menadžerima iz agencije LIAN Sports Nikoli Damjancu i Faiiju Ramadaniju uspela da dođe do Ronalda i pozove ga da se priključi akciji.

Kapiten evropskih šampiona čuo je da je slučaj „traka“ imao humanitarni odjek i da je tada u fond otišlo 64.000 evra. Bilo mu je drago da je od tog celog događaja na kraju ispalo nešto veoma lepo i odlučio je da pošalje svoj potpisan dres: „Para Gavrilo! Pela vitoria de Gavrilo!“ 

Kristijano je u revoltu bacio svoje kapitensko obeležje posle poništenog gola na meču Srbija – Portugal, ali se niko neće sećati rezultata 2:2, ni uklizavanja Mitrovića, ni besa Ronalda.

Pamtiće se samo udarna priča iz svetskih medija – da je jedan vatrogasac uzeo traku i iskoristio je za pomoć osmomesečnoj bebi. Đorđe Vukićević je sa organizacijom „Zajedno za život“ Jovana Simića digao celu Srbiju na noge sa tom aukcijom, a Mozzart se nije zaustavio na kupovini trake i donaciji od 7,5 miliona dinara.

Srbijo pomozi Gavrilu iz Kragujevca… 2,5 miliona evra za život dečaka!ucentar.rs/kurir.rs  foto printskrin fb/ MUP
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar