„Superliga je san svakog u Kragujevcu!“- poručuje sportski direktor pred rasplet Prve lige

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

– Kakav bismo mi to klub bili da ne reagujemo na takve priče? Zbog koga mi da odustanemo, zbog Kabela ili IMT-a?! Mnogo je Radnički veće ime i Kragujevac veći grad nego ti klubovi zbog kojih se priča da Radnički hoće da odustane od Superlige – poručio je bivši napadač Rada i Zvezde Slavko Perović, sportski direktor Radničkog za RTV Kragujevac gostujući na RTK.

Prvenstvo Prve lige Srbije se bliži kraju, a poslednja utakmica koju su fudbaleri Radničkog odigrali u Lazarevcu, izazvala je brojne reakcije, kako navijača, tako i kluba.

Klub je izdao saopštenje u kojem za poraz direktno optužuje sudiju utakmice koji, kako tvrde čelnici kluba, pri rezultatu 1:0 za Radnički nije dosudio očigledan penal.

Do kraja prvenstva ostala su još tri kola, a fudbalere Radničkog već u nedenju očekuje duel sa Trajalom iz Kruševca.

Sportski direktor Fudbalskog kluba Radnički 1923 Slavko Perović, gostujući u Hronici na Radio televiziji Kragujevac, naglasio je da će ova utakmica biti dokaz da je Radnički spreman za Superligu.

– Superliga je naš san, san ovog grada, nešto što naši navijači čekaju godinama. Utakmica protiv Trajala je finalna za nas i nadam se da će momci energijom nekog inata zbog toga što se desilo protiv Kolubare i svega što se dešavalo posle meča, shvatiti ozbiljnost trenutka i izaći na tu utakmicu onako kako treba. Nadam se pobedi i našem slavlju – naglasio je Perović.

Radnički je u minulom kolu, u derbiju, poražen od Kolubare 3:1, a posle meča se oglasio saopštenjem u kojem su potencirali krajnje lošu arbitražu glavnog sudije Novaka Simovića.ucentar.rs 
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar