POKRENULI smo i video produkciju! Pogledajte emisiju UCENTAR (Video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Bliži se 11 jun, dana kada je pre tačno godinu dana krenuo sa radom informativni portal UCENTAR. 

Isključivo na strani naroda za samo godinu dana pozicionirali smo se kao najuticajniji portal u Šumadiji zadirući u teme – koje kako kažemo u šali mnogi nisu smeli ni da pročitaju. Mnogo puta svojim temama, ekskluzivama bili smo i na samo nacionalnom medijskom nebu. I evo, jedan po jedan plan se ostvaruje. Na svoju prvu godišnjicu postojanja portal više neće biti u pripremi- poptuno redizajniran, sa mnoštvom novih sadržaja, srodnim portalima, svojom video produkcijom izaći će pred Sud građana u javnosti.. I novim projektima.

Da se vratimo našim gostima. Sudbina je htela da FK „Radnički“ iz Kragujevca na dan kada smo pripremali probni studio uđe u Super ligu. Veliki dan za Kragujevčane, za mladost ovog grada.. Kragujevac živi za svoj klub, ima sjajne rukometaše, košarkaše, karatiste.. Vraća oroel sportskog grada. Podržavamo i podržavaćemo takav razvoj- da decu sklonimo sa ulica, da ponovo porodično odemo da gledamo „Zvezdu“, „Partizan“.. da se radujemo mladosti, želji i borbi rukometaša i rukometašica, da košarkaši nastave slavnim koracima  svojih prethodnika… Da vratimo najtrofejnije sportove bokse, streljaštvo..

Otuda, spletom svih okolnosti naši prvi gosti su bili Slavko Perović, mladi sportski direktor FK „Radnički“ bivši internacionalac  i supertalentovani 17- godišnji golman Lazar Lukić.

Pogledajte emisiju…
ucentar.rs  
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROIDShare on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar