Uskoro SMENA Vlade Jovanovića, direktora Centra za socijalni rad u Kragujevcu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

VD direktor Centra za socijalni rad „Solidarnost“ Vladan Jovanović- uskoro više neće obavljati tu dužnost, saznaje ekskluzivno UCENTAR. 

Jovanoviću se zamera loše stanje u ovdašnjem centru, pritužbe građana i veliki broj slučajeva koje prate nelogičnosti pa i zakonske nepravilnosti.

On je februara meseca na predlog Socijaldemokratske partije Srbije u kragujevačkoj skupštini imenovan za novog direktora Centra za socijalni rad „Solidarnost“ kao diplomirani socijalni radnik.

Inače, Jovanović je odbornički mandat dobio na koalicionoj listi ZZS i Demokratske stranke, ali je bio u grupi od petoro odbornika koji su u januaru 2017. godine napustili Demokratsku stranku i formirali novu odborničku grupu „Jaka Šumadija”. Mediji u to vreme beleže da je „najveće iznenađenje za mnoge bila odluka Vladana Jovanovića, člana DS-a od osnivanja, koji je u odsustvu predsednika Dušana Obradovića vodio stranku u gradu, da vrati partijsku knjižicu i priključi se novoj organizaciji“.

Ta grupa odbornika kasnije prelazi u stranku Rasima Ljajića, koja je u Skupštini Kragujevca u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom.

Jovanović je izbran za vršioca dužnosti direktora, a na na tom mestu zamenio je dugogodišnjeg direktora Momira Borića, kome je mandat istekao

-uskoro opširnije-
ucentar.rs foto: SGK
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar