JEZIVO: Poslednja fotografija koju je Jovana poslala tati. Sat vremena kasnije-bila je mrtva!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Poslednja fotografija koju je Jovana poslala svom tati Živoradu Đorđeviću, neposredno pred utapanje, mnogi kažu- ledi krv u žilama. Na njoj se vidi kristalno čista voda Gružanskog jezera, čamac kojim je otišla u smrt i jedna papuča. Kompozicija fotografije je u svakom slučaju neobična, Živorad u svom bolu pokušava da je odgonetne šta je bila poruka. Vidi se i daska sa koje je njegova mezimica otišla u smrt…Slučajnost šta li je, pita se naglas sam sa sebe.
Otac nastradale dvadesetogodišnje  nastavlja svoju borbu da se u ovoj tragediji rasvetle detalji koji su obavijeni svojevrsnim velom tajne. Kaže da je na razumevanje i pomoć naišao u kragujevačkom tužilaštvu gde su obećali da će učiniti sve kako bi se saznala istina.
„U omotu spisa nije bilo ničega osim zahteva za obdukciju. Zašto policija nije svoj posao uradila valjano i poslala svu dokumentaciju sa uviđaja nikome nije jasno. Danas sam razgovarao i sa glavnim ljudima u kragujevačkoj policiji. I oni su obećali da će sve da provere. I tužilaštvo i policija su već preduzeli korake, hvala im“, kaže za ucentar.rs , očajni otac, tražeći istinu i detalje o smrti svoje ćerke. Kaže kako se nada da se stvari pokreću sa mrtve tačke.
„Moje dete ništa ne može da vrati ali istinu hoću da znam. Zbog nje“- kaže Živorad čiji drugi deo ispovesti objavljujemo večeras oko 21 čas na portalu ucentar.rs


ucentar.rs foto: ucentar/privatna arhiva
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar