Poveži se sa nama
Admiral

Crna Hronika

TUGA: Jovanini golubovi kao da je čekaju! Jedan je danas sleteo na grob… (video poruka oca)

Published

on

Jovana je gajila posebnu ljubav prema životinjama. Bila je brižna prema napuštenim psima, mačkama…
„Gajila je sve… Zečeve, kornjače… Ljubav prema golubovima je nasledila od mene. Njena posvećenost je bila neverovatna, ponekad sam je prekoravao zbog toga“, kaže neutešni otac tragično nastradale devojke o čijoj smrti nadležni još uvek ne daju dovoljno informacija.
„Govorio sam joj da je devojčica, da ne mora sa mnom na golubarske utakmice. Nije me slušala, volela je ptice. Kad je malo porasla, kad je „uhvatio“ pubertet, tražila je da joj donesem omiljenog goluba do sobe, da se ne „blamira“ pred drugarima. Imam ptice ali je to izgubilo smisao, kad nema Jovane“, kaže Živorad Đorđević.
Na Jovanin grob danas je sleteo golub, kaže i dodaje da nije sujeveran ali…
„Nije hteo da ode. Bio je tu sve vreme dok smo bili na grobu mog deteta… Ne znam, ne znam šta da kažem…- priča Živorad i guši se od tufe, neverice… Opet govori i o poslednjoj fotografiji koju je njegova mezimica poslala…
Malo malo pa je slala ocu poruke, fotografije…
I onda ta poslednja fotogarafija…
Stigla je neposredno pred utapanje, mnogi kažu- ledi krv u žilama. Na njoj se vidi kristalno čista voda Gružanskog jezera, čamac kojim je otišla u smrt i jedna papuča. Kompozicija fotografije je u svakom slučaju neobična, Živorad u svom bolu pokušava da je odgonetne šta je bila poruka. Vidi se i daska sa koje je njegova mezimica otišla u smrt…Slučajnost šta li je, pita se naglas sam sa sebe.

poslednja foto koju je poslala Jovana..

Otac nastradale dvadesetogodišnje  nastavlja svoju borbu da se u ovoj tragediji rasvetle detalji koji su obavijeni svojevrsnim velom tajne. Kaže da je na razumevanje i pomoć naišao u kragujevačkom tužilaštvu gde su obećali da će učiniti sve kako bi se saznala istina.
„U omotu spisa nije bilo ničega osim zahteva za obdukciju. Zašto policija nije svoj posao uradila valjano i poslala svu dokumentaciju sa uviđaja nikome nije jasno. Danas sam razgovarao i sa glavnim ljudima u kragujevačkoj policiji. I oni su obećali da će sve da provere. I tužilaštvo i policija su već preduzeli korake, hvala im“, kaže za ucentar.rs , očajni otac, tražeći istinu i detalje o smrti svoje ćerke.


VIDEO: Otac devojke koja se utopila u jezeru Gruža kod Knića

Živorad Đorđević se u video poruci posebno zahvalio Dejanu Veljkoviću javnom tužiocu u Kragujevcu. Kaže da je u javnost izašao samo da bi se utvrdila istina o smrti njegovog deteta, i da bi se razjasnile neke nelogičnosti u istrazi.

Kaže kako „stvari pokreću sa mrtve tačke.“..
„Moje dete ništa ne može da vrati, ali istinu hoću da znam. Zbog nje!“- kaže Živorad čiju izjavu emitujemo kao što smo i najavili…
Poslušajte…
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Crna Hronika

DEČAK (15) POGINUO KOD ARANĐELOVCA! Nije mu bilo spasa, ostao na mestu mrtav

Published

on

By

Dečak star samo 15 godina poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila kod mesta Progoreoci, blizu Aranđelovca.

Nesreća se desila nešto posle 16 časova, a poginuli dečak je bio na motociklu. U udesu su, pored motocikla, učestvovala i dva automobila – “folksvagen polo” i “tojota”. Nažalost, dečak je preminuo na mestu nesreće.

Kako je tačno došlo do udesa, biće utvrđeno istragom.

Continue Reading

Crna Hronika

Radnik tragično nastradao nakon pada sa zgrade u Karađorđevoj ulici u Kragujevcu

Published

on

By

Prema nezvaničnim informacijama, radnik je nastradao nakon što je pao sa zgrade u Karađorđevoj ulici u Kragujevcu.

Nesreća se dogodila oko 16:30 sati, tokom izvođenja građevinskih radova, a radnik je na licu mesta preminuo usled zadobijenih povreda.

Ubrzo nakon incidenta, na lice mesta stigla je ekipa Hitne pomoći, ali, nažalost, radniku nije bilo spasa. Policija je izvršila uviđaj, a uzrok nesreće biće utvrđen nakon detaljne istrage.

Očekuju se zvanične informacije od nadležnih institucija, dok su radovi na gradilištu trenutno obustavljeni.

Continue Reading

Crna Hronika

ČETVORICA MUŠKARACA DOŠLA NA PUMPU, A ONDA JE USLEDIO HAOS Jezivi detalji obračuna u Kragujevcu

Published

on

By

U sukobu na pumpi u Kragujevcu jedan muškarac je povređen, dok su trojica napadača uhapšena.

Kako nezvanično saznajemo,do incidenta je došlo posle podne kada su trojica muškaraca došla da, po svemu sudeći, „izravnaju račune“ na ovoj pumpi.

Prema nezvaničnim saznanjima, muškarac na pumpi je izašao sa puškom i sekirom, a kako bi zaplašio „nepoželjne goste“ pucao je u vazduh.

Oni su uspeli da ga savladaju, oteli su mu oružje i žestoko ga pretukli.

Policija je brzo uspela da ih identifikuje, a zatim pronađe i uhapsi. Povređeni je medicinski zbrinut. U toku je istraga, a očekuju se novi detalji o ovom događaju.

Continue Reading

Najpopularnije