Tajne petog sprata (I): Porodica načelnika Pantića poseduje lokal vredan oko milion evra u centru Kragujevca!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Porodica načelnika Uprave za razvoj Skupštine grada Kragujevca Predraga Pece Pantić u centru Kragujevca poseduje lokal  od 457 metara kvadratnih!

U javno dostupnoj bazi na sajtu Republičkog geodetskog zavoda Srbije lokal u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića upisan je na oca, majku i sestru visokog činovnika Skupštine grada. Vlasnici lokala ili preciznije „poslovnog prostora od podruma i dela prizemlja“ vodi se na oca Dragana Pantića i majku i sestru Gordanu i Aleksandru Pantić.

Trenutno je deo lokala izdat jednoj farmaceutskoj kompaniji i opremljen je po najvišim standardima. Ova ulica je poznata u Kragujevcu kao Glavna i cena stanova kreće se oko 1 200 evra. Za lokale su različita mišljenja. Realna cena, kada smo konsultovali Poresku policiju, procenitelje i agencije za promet nekretnina ovog lokala je- kreće oko milion evra (2000-2500 evra m2)!

Pantić se u ovoj službi na mestu gde se donose vrlo važne odluke za urbanizam grada nalazi unazad nekoliko godina. U gradu je zbog pritužbi preduzetnika i investitorra ovaj deo opštine nazvan je Peti sprat, u kontekstu opštinske službe koja je „država u državi“.

Inače, poznat je po svoh bahatom ponašanju kada je svoj privatni džip parkirao na mestu gde je prethodno srušena garaža jednoj sugrađanki.

crno na belo: Izvod iz katastra

(nastaviće se)

 

Ovo je bahati funkcioner iz Kragujevca-koji parkira privatni džip gde je srušena garaža sugrađanke!ucentar.rs foto printskrin/društvene mreže
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID 

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar