Ovo je lokal od 457 kvadrata u centruKragujevca porodice činovnika Pece! Tajne petog sprata (2)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Na ovim fotografija je lokal od 457 metara kvadratnih koji se nalazi u Glavnoj ulici u Kragujevcu. Lokaln je u vlasništvu porodice načelnika Uprave za razvoj Skupštine grada Kragujevca Predraga Pece Pantić! 

U javno dostupnoj bazi na sajtu Republičkog geodetskog zavoda Srbije lokal u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića upisan je na oca, majku i sestru visokog činovnika Skupštine grada. Vlasnici lokala ili preciznije „poslovnog prostora od podruma i dela prizemlja“ vodi se na oca Dragana Pantića i majku i sestru Gordanu i Aleksandru Pantić.

Trenutno je deo lokala izdat jednoj farmaceutskoj kompaniji i opremljen je po najvišim standardima. Ova ulica je poznata u Kragujevcu kao Glavna i cena stanova kreće se oko 1 200 evra. Za lokale su različita mišljenja. Realna cena, kada smo konsultovali Poresku policiju, procenitelje i agencije za promet nekretnina ovog lokala je- kreće oko milion evra (2000-2500 evra m2)! Nakon što smo objavili jedno od prvih saznanja iz našeg serijala „Tajne petog sprata“ javio nam se čovek iz Kragujevca kome je ponuđeno da kupi isti lokal za 850 000 evra!

Pantić se u ovoj službi na mestu gde se donose vrlo važne odluke za urbanizam grada nalazi unazad nekoliko godina. U gradu je zbog pritužbi preduzetnika i investitora ovaj deo opštine nazvan je Peti sprat, u kontekstu opštinske službe koja je „država u državi“.ucentar.rs foto ucentar printskrin/društvene mreže
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar