Mali Kića prebačen na WMA- policiji nije hteo da oda napadače!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Policija traga za licima za koje se predpostavlja da su preksinoć oko 22 sata pokušali da ubiju Andriju Jevremovića (26) zvanog „Mali Kića“. Oni su u blizini crkve u naselju Aerodrom u Kragujevcu, na raskrsnici svojim „Pežoom“ udarili u automobil koji je vozio Jevremović, i tako mu preprečili put., potvrđeno nam je u kragujevačkom Višem tužilaštvu. Tu su ga napali noževima, palicama i sekirom, i pobegli. Zadali su mu više udaraca, i ubode u vrat i nogu. Sumnja se da se radi o pripadnicima suprotstavljene kriminalne „grupe“ pošto policija ima opertivna saznanja o petorici napadača.
mesto napada…

Zbog povreda opasnih po život Jevremović prebačen je u KC, ali lekari su njegovo stanje doktori ocenili kao „stabilno“.

On je privatnim automobilom prevežen do  Hitne pomoći i smešten je u Urgentni centar. Na lični zahtev prebačen je na WMA  pošto ima posekotinu na licu i kako bi se odagnala sumnnja da je pokidan nerv, pošto privremno nije imao osećaj na levoj strani lica. U KCK su u izjavi za ucentar „odbacili takvu mogućnsot, ali kažu da nije na odmet da se sve sve još jednom proveri“ . Inače, na samo tri milimetara od arterije mu je prošao nož prilikom uboda tako da je preživeo napad.
Inače, „Mali Kića“ je bio najbolji prijatelj pokojnog Radoša Joksimovića, ubijenog u septembru 2019. godine u restoranu „Neptun“.Na njega je pucao Aleksa Miloradović, koji je za to delo osuđen na 16 godina zatvora. Nakon toga, Andrija Jevremović je na leđima istetovirao njihove likove za uspomenu na veliko drugarstvo. Uhapšen je zbog sumnje da je pucao na jednog od vođa kriminalne grupe „volpeovci“ Nenada Prokića, ali je oslobođen.
Prijatelji pokojnog Joksimovića sumnjaju da je urpavo ova kriminalna grupa „inspirisala“ i pružila logistiku prilikom ubistva MMA borca.


ucentar.rs foto printskrin/društvene mreže
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar