novi snimci sa „krvave žurke“! KO je štitio rad „korona kuće“ kod Kragujevca gde je izboden mladić!?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

-Za kuću u Gornjoj Sabanti kod Kragujevca gde su mesecima unazad organizovane „korona žurke“ znala je cela okolina i sva mladež u 13 kilometara udaljenom Kragujevcu. Samo nisu znali oni koji su to morali da znaju: MUP, komunalna inspekcija i policija, sanitarna inspekcija i svi oni koji su besomučno kažnjavali kragujevačke ugostitelje!

Ovo bi bio siže pisma koje nam je uputio čitalac našeg portala, povodom vesti da je na preksinoćnoj žurci izboden 18-godišnji mladić L.B iz Kragujevca.

Oko stotinak uglavnom tek svršenih srednjoškolaca iznajmilo je kuću u ovom selu- „na dan“ i pored epidemioloških mera koje je propisao Krizni štab Vlade Republike Srbije.

VIDEO: Žurka na kojoj se dogodio pokušaj ubistva mladića

Gotovo u isto vreme komunalci u Kragujevcu zbog kršenja istih mera kaznili su sedam ugostiteljskih objekata novčanim kaznama i do 350 hiljada dinara. Kuća u kojoj se umalo dogodilo ubistvo imala je svog „menadžera“ za organizaciju i iznajmljivanje, cena se kretala od 150 do 200 evra. Svi ovi podaci sa brojevima telefona poznati su redakciji UCENTAR. Najgore u celoj priči jeste činjenica da je organizacija takozvanih „korona žurki“ organizovana i u vreme najstrožim restriktivnih merama tokom pandemije covida19!

lokacija kuće u Sabanti kod Kragujevca

-Kuća nema ozbezbeđenje, ima prazan bazen koji je dubine oko četiri metara. Bilo je tu svega i svačega, sreća u nesreći je da neko nije izgubio glavu- pričaju meštani.

Od kada se dogodio pokušaj ubistva izbrisane su sve objave sa društvenih mreža, kuća se trenutno kako smo obaešteni ne izdaje..

Što se tiče preksinoćne tuče, do nje je došlo kada je grupa mladića iz Kragujevca nenajavljeno došla na proslavu. Nastao je opšti metež. Kada je policija došla vinovnici tuče su se razbežali kroz obližnju šumu.

MUP se nije oglašavao povodom ovog događaja. Nezvanično za napadačem na 18-godišnjeg mladića i dalje se traga.

Pogledajte video sa žurke gde se dogodio pokušaj ubistva..ucentar.rs foto ilustracija/printskrin, video društvene mreže
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar