FAJT: Beli VS Siniša Kovačević: „Beli kandidat BIA“ -„Pun mi je ovih krug dvojke tečica“!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

-Na prethodnim izborima BIA je imala svog kandidata,Belog Preletačevića i tako oduzela pravim opozicionim kandidatima oko 350.000 glasova. Deset posto. Naseli smo. Na sledećim izborima Beli će biti u zelenom.Da,se Vlasi ne sete.Nasešćemo.Ili možda nećemo?-  napisao je na svom tviter nalogu poznati dramski pisac Siniša kovačević, potpredesdnik Narodne stranke Vuka Jeremića. 

Na odgovor Luke Maksimovića alijas Ljubiše Preletačevića Belog nije morao dugo da čeka. 
– Pun mi je više ovih krug dvojke tečiica- odogovorio je Beli u svom stilu.  Na ovaj njegov odgovor stiglo je još 250 komentara. 
 
 
 

Milan Parezanović političar iz Dragačeva kaže „da Kovačević iz godine u godinu sve više prosipa i soli pamet svima“.

-Promenio je jedno 6-7 stranaka i pokreta. Postavlja se kao moralni sudija svima i svemu. Evo nek se kandiduje dogodine on za Predsednika države… dobiće mnogo manje od tih 350 000 glasova koje pominje- tvrdi Parezanović.
Igor Musulin kaže pak  dobar je „Kovačević dobar lik“.

-Generalno za dosta toga je upravu, ali nije namazani političar. Ako on školovan i emancipovan pogreši, toliko puta, šta reći za nas obične ljude- pita se Musolin.
Na ovu konstataciju  Parezanović je bio još oštriji.

-Ali već godinama sipa mudrolije. Nerviraju me iskreno ta njegova proseravanja. A on sam ne može politički da uradi ništa sa bilo kojom opcijom sa kojom je bio- kaže Parezanović. 

Ostali komentari pristalica Belog, jednostavno „nisu za štampu“. Kovačević je, stiče se utisak prenaglio i prošao- kao bos po trnju! 

Da podsetimo, Ljubiša Preletačević Beli i njegova stranka „SPN“ tj. „Sarmu probo nisi“, osmišljeni su kao parodija na politički sistem i aktuelnu političku situaciju u Srbiji. Početkom 2017. je postao prava senzacija na srpskoj političkoj sceni, kandidovanjem za predsedničke izbore. Bio je trećeplasirani sa osvojenih 9,43 odsto ili 344.498 glasova. 

Rođen je 17. 07. 1991. godine u Beogradu. Živi u Mladenovcu gde je i odrastao.ucentar.rs  
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar