ode ERA u sudije!? kakvo nam je sudstvo doguraće do predsednika…

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Član gradske vlade zadužen za privredu Radomir Erić, konkurisao je sa sudiju Privrednog suda u Kragujevcu!

U „Sl. Glasniku RS 31/2021“ objavljeno je da će se razgovori sa kandidatima koji su konkurisali za Privredni sud u Kragujevcu biti obavljeni sedmog juna ove godine. 

Među desetak imena nalazi se i Erićevo ime, kao člana gradskog veća sa privredu u Skupštini grada Kragujevca. 

Erić je kao kadar Rasima Ljajića ušao u vlast u vreme kada je Radomir Nikolić postao gradonačelnik Kragujevca 2016. godine. U izuzetno je dobrim odnosima sa Goranom Kojovićem- Kojom, a u vreme kada se SNS učvrstio na vlasti, postaje i član ove stranke. Išlo se i dotle da je čaršija kalkulisala informacijama da se  Erić pominjao kao kandidat za gradonačelnika na poslednjim lokalnim izborima-zahvaljujući lobiju koji se i dan danas poziva na dobre kotntakte u vrhu SNS. U odličnim je odnosima sa Vladimirom Maksimovićem Maksom, najnepopularijim gradskim minsitrom za komunalije u Kragujevcu  i „večitim direktorom“ Studentskog centra Kragujevac Mlađanom Dimitrijevićem- Dimom.  U poslednje vreme viđan je i u društvu osuđenih kriminalaca za trgovinu narkoticima sa kojima navodno imao poslovne odnose oko kafića. Angažovan je i kao savetnik u ovdašnjem „Vodovodu“.

„imam ja bubicu ne brini“…

Njegova supruga je notar u Kragujevcu. 

Inače, Visoki savet sudstva obavestio je kandidate koji su podneli prijave na oglas za izbor sudija u Privredni sud u Kragujevcu , a koji imaju obavezu da polažu ispit za privredne sudove  na kome se ocenjuje stručnost i osposobljenost kandidata za sudiju koji se prvi put birada će se ispit održati dana 1. juna 2021. godine sa početkom u 10,00 časova u prostorijama Visokog saveta sudstva, ulica Resavska 42, u Beogradu (registracija kandidata počinje u 09:30 časova).

Tako će Erić već sutra polagati ispit. ucentar.rs  foto privatna arhiva Skupština grada Kragujevca
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar