FK Radnički dovodi novog trenera, najavio Perović za MaxBet sport

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

– Izbor Radničkog  kada su pojačanja u pitanju je pre svega mlad trener, koji hoće da forsira moderan fudbal. Ne sme da se plaši razvoja mladih igrača, da im savetima na terenu i izvan njega bude podrška. Neko ko je posvećen poslu 24 časa uz rad na svim potrebnim analizama-rekao je u intervjuu za MaksBet sport Slavko Perović, naš bivši internacionalac i sportski direktor FK Radnički.  

On je izjavio da bi takvim pristupom u klubu bilo dugoročno rešeno jedno bolno pitanje koje je od strateške važnosti. 

-Hoćemo da kao klub stanemo iza trenera i da on bude rešenje na duže staze. Da posle jednog poraza nema tenzija ili da posle loših rezultata uručujemo otkaz. Znam da je to pravi put i da to može u Srbiji- rekao je Perović., ističući da će ime novog trenera biti poznato uskoro. 

Pripreme smo zakazali za 10.jun, a novi trener izneće svoj plan, Smatram da je dovoljno i pet i po nedelja rada i igranja kontrolnih utakmica- kaže sportski direktor Kragujevčana.

Prema njegovim rečima, klub i dalje ne zna sa kojim budžetom raspolaže jer se čeka na rebalans gradskog budžeta, ali da se sve vreme radi na pojačanjima neophodnim za igranje u Superligi Srbije. Kaže da od kada je došao „u januaru, četiri meseca je putovao i “snimao” igrače“.

Izabraćemo potrebne igrače za naš sistem – poručio je Slavko Perović na kraju razgovora za MaxBet sport. 

Da podsetimo posle duže pauze FK Radnički vratio se u najelitnije takmičenje pošto je u Prvoj ligi Srbije osvojio prvo mesto.ucentar.rs  foto privatna arhiva
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar