Lepote Zlatibora predstavljene u Kragujevcu! Evo koliko novaca Vam je potrebno za letovanje

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Turistička organizacija Zlatibor predstavila je svoju ponudu u Kragujevcu povodom početka letnje sezone. Na štandu u centru grada danas je bila izložena ponuda svih atrakcija i smeštaja koje nudi jedna od najpopularnijih planina u Srbiji.

-Zlatibor nudi svoje dobro poznate atrakcije kao što su Sirogojno, vodopad u Gostilju, Stopića pećina, Dino avantura park, vodopad u Gostilju i tako dalje. Pored toga, tu je i najveća Gondola na svetu koja prevozi putnike od Zlatibora do Tornika u dužini od 9 km, rekao je Miloš Pantić iz Turističe organizacije Zlatibor.

Po današnjoj prezentaciji čini se da je ponuda ovog leta na Zlatiboru velika. Za ljubitelje avantura ponuđeni su paraglajding, kvadovi, jahanje, brojne atrakcije. Porodicama se nude razni sadržaji za decu i odrasle. Za one koji žele miran odmor, tu su beskrajni četinari i staze za šetanje. Ipak, godinu je obeležio korona virus, pa i pitanje cena nakon blagog popuštanja epidemioloških mera.Cene su iste kao i ranije, korona nije uticala na to. Na Zlatiboru mogu da se prnađu uslovi i sadržaji za svaki džep, tvrde iz Turističke organizacije,

Najjeftinije prenoćište na Zlatiboru u privatnim kućama košta 800 dinara, a dijapazon cena se penje do blizu 20.000 dinara za polupansion u hotelu sa pet zvezdica. Ne računajući dodatne sadržaje i atrakcije koje se posebno plaćaju, samo za prenoćište, četvoročlana porodica mora da izvoji 21.000 din za šest noćenja u privatnom apartmanu, dok za isti broj provedenih dana u naskupljem hotelu familiju košta čak 183.000 hiljade dinara.

 ucentar.rs  foto privatna arhiva
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar