OPAAA.. Ode Dačić niz Moravu!? HIT! Palma našao novog suvozača- poslanika Kosanića iz Kragujevca! (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Hit fotka iz 2017. godine nastala u Paraliji kada su na skuteru „jezdili“ Dragan Marković Palma, gradonačelnik Jagodine i lider Jedinstvene Srbije i Ivica Dačić, aktuelni predsednik srpskog Parlamenta i predsednik SPS – odlazi u istoriju!

„traktor, traktor, traktorče-vozi Palma motorče“

Palma ponovo „jaše“ skuter- i sada mu je suvozač Đorđe Kosanić, poslanik Jedinstvene Srbije iz Kragujevca. To se vidi na fotografiji i ekskluzivnom video zapisu do koga je došao UCENTAR.

E sad da l će se ostvariti ona stara da je „Dačić otišao niz Moravu“- kako inače Jagodinci kažu za nekog ko je završio poslovnu ili političku karijeru pa je Marković usred afere o „bunga bunga“ žurkama javno zamenio i suvozača, ostaje da se vidi… 

Tek kragujevački poslanik Đorđe Kosanić postao je opštepoznat javnosti u Srbiji kada je u istraživanju CINS-a zauzeo visoko mesto po naplati troškova od  Narodne Skupštine Republike Srbije. Ujedno u istom istraživanju bio je „najplaćeniji poslanik“ iz Kragujevca. 

CINS-a kaže da je u periodu od 2016. do 2019.godine, kao narodni poslanik Kosanić prihodovao preko sedam miliona dinara. Poslanik Đorđe Kosanić je na ime poslaničke plate inkasirao 3.491.897,85, a još 1.368.676,68 dinara dobio je na ime poslaničkog dodatka. Za korišćenje sopstvenog automobila isplaćeno mu je 2.370.687,30 dinara, za službena putovanja u inostranstvu dobio je 107.921,20 dinara, a još 1.655 isplaćeno mu je za službena putovanja po Srbiji.

Sada jezdi sa svojim šefom na skuteru i to na mestu gde je sedeo lično predsednik Skupštine Srbije!


POGLEDAJTE VIDEO SNIMAK PALME SA NOVIM SUVOZAČEM.. ucentar.rs  foto ucentar/printskrin 
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti,
događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na FB UCENTAR
skinite našu aplikaciju ANDROID
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar