pa što sestro slatka.. svetski poznata PRELEPA Kragujevčanka- „plastikom“ do novog igleda!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Marijana pre…

Nekada jedna od najlepših žena svetskog tenisa danas izgleda potpuno drugačije. Marijana Veljović, teniski sudija iz Kragujevca, koja je delila pravdu na nekim od najvećih svetskih terena, promenila je lični opis plastičnim operacijama, piše mondo

Iako su prethodnih godina teniski navijači bili oduševljeni njenom lepotom, ona je poželela da izgleda drugačije, pa je danas teško prepoznati ženu koja je svojevrmeeno ućutkala Rodžera Federera ili se posvađala sa bezobraznim Nikom Kirjosom.

Gostovanjem u jednoj televizijskoj emisiji Marijana je pokazala svoj novi izgled, a najveće promene doživele su usne, jagodice i predeo oko obrva. Iako je Marijana poznata u svetu sporta, mnogi je nisu prepoznali na novim slikama.

Marijana posle…

Velika transformacija dogodila se u nešto više od godinu dana, tokom prekida teniske sezone. Kada je prethodni put delila pravdu na velikim mečevima svetskog tenisa, Marijana je izgledala drugačije, pa je zbog toga šok navijača i ljubitelja ovog sporta bio još veći.

Navijači širom sveta su šokirani novim izgledom, a mnogi se pitaju zašto je Marijana Veljović ovako drastično promenila svoje lice.


ucentar.rs/mondo  foto: prinskrin/FB/tv prva 


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar