Na licu mesta: Jula R. ubola Ivicu. R u Beloševcu kod Kragujevca!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

U kragujevačkom naselju Beloševac. u ulici Brđanska BB, Jula R. nožem je ubola svog navodno bivšeg supruga Ivicu R.

mesto događaja: kuća u naselju Beloševac kod Kragujevca

Ivica je pošto mu je ekipa Hitne pomoći sanirala povrede na licu mesta, prebačen je u Univerzitetski klinički centar. U bolnici su nam potvrdili „da je uboden u ruku i da je primio udarac u glavu“. Svestan je sve vreme i van životne opasnosti je.

Komšije ovog bračnog para kažu da su se stalno svađali i tukli i da je žena Jula R. navodno navodno čak imala i zabranu mere prilaska Ivici.

hapšenje Jule R.

-Oni  jedno vreme nisu živeli zajedno. Sad da li su i „sudski“ razvedeni ne znam. Često su svađali. Bilo je pitanje dana kada će se nešto dogoditi, a policija je i ranije intervenisala- priča nam komšinica.

Iz kuće se, kaže ona, jutros čula vika i lomljava. Ne zanju ko je i kako zvao policiju. Pretpostavljaju da je prvo pozvana Hitna pomoč, i da je ona obavestila MUP. Komšinica tvrdi i da je Jula bila nasilna prema Ivici.

Na licu mesta od komšija se čuje i da je žena jedno vreme bila i u zatvoru, ali nema nikakvih zvaničnih potvrda o toj činjenici.

Policija, čijih je nekoliko ekipa upućeno na mesto događaja uhapsila je Julu I. Sprovedena u policijsku stanicu u Kragujevcu gde će biti saslušana i izvedena pred javnog tužioca.

Istraga je u toku,ucentar.rs foto: ucentar.rs

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar