nerešeno ubistvo, otmica, ubistva u pokušaju- a MUP u Kragujevcu se bavi sa UCENTAR!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Umesto što se ovdašnji načelnici i pojedini pripadnici MUP-a bave pitanjem „ko UCENTAR dostavlja informacije iz policije“- valjalo bi da sagledaju bezbednosnu situaciju u gradu i građane izveste o razlozima rapidnog povećanja broja krivičnih dela u Kragujevcu poslednjih meseci.

Kap je prelila- čašu!

bruka se pred penziju- prvi čovek MUP u Kragujevcu  Dejan Joksimović

Umesto toga, na najgrublji način se ugrožavaju naša Ustavom zagarantovana prava, ali i krše potpisane međunarodne konvencija od strane države Srbije. I to samo zato što pišemo- ISTINU!

I pored toga što nismo želeli da ulazimo u obračun oko kadrovskih rešenja za čelnike policije u Kragujevcu-posedujemo kopije krivičnih prijava, izjava o imovinskom stanju i drugih „prljavština“ koje isplivavaju u ovom pravom malom ratu! 

Međutim, mesecima do nas dolaze informacije da se u kragujevačkom MUP-u vrši pritisak nad zaposlenima- „ko dostavlja informacije UCENTAR“. Pa čak i da se urednicima i novinarima portala pripremaju montirane istrage..

Ne želimo da poverujemo u takve staljinističke metode, ali o svim saznanjima u toku dana obavestićemo predsednika države, ministra policije i domaće i međunarodne institucije. A kao ponajbolju ilustaciju pogledajte javno pisanije pripadnika MUP-a na kraju ovog teksta, koji nesvesno priznaje da je sve od „A“ do „Š“ napisano UCENTAR tačno! Pa da vidimo šta je onda zasmetalo u pisanju našeg portala i sa čime to javnost ne treba da bude upoznata u isčekivanju reakcije nadležnih…

U gradu Kragujvecu-nerešeno ubistvo, otmica, ubistva u pokušaju, divljanje huligana..

nerešeno ubistvo Nikole Zečevića- Zeke (38) u centru Kragujevca pred prolaznicima 12. ferbaura 2021..

Za samo četiri meseca u Kragujevcu se dogodilo jedno nerešeno ubistvo, nerešena otmica, tri ubistva u pokušaju od kojih su dva nerešena, pronađeno je skladište u centru grada sa tri kilograma plastičnog eksploziva i oružje.. U Baljkovcu u slučajnom pretresu maloletnik je bio u automobilu sa dve tromblonske kumulativne mine, čelnici fudbalskog kluba iz Valjeva u saopštenju su javno pričali  „o upadu huligana i maltretiranje igrača i uprave pred utakmicu u Kragujevcu“. Beleži se i povećan broj udesa, divljačka vožnja u glavnoj kragujevačkoj ulici, desetak masovnih tuča…

U Glavnoj kragujevačkoj ulici 12. februara pred građanima likvidiran je Nikola Zečević- Zeka (38) iz Kragujevca. Na Zečevića je ispaljeno sedam metaka. Preminuo je na putu ka bolnici..

Istraga tapka u mestu. Doduše, direktor srpske policije Vladimir Rebić izjavio je da se Zečević bavio preprodajom narkotika i da pretpostavlja da to razlog likvidacije. Od tada- muk! Prošlo je bezmalo četiri meseca.

VIDEO: Snimak ubistva Nikole Zečevića

Iako ceo grad „zna“ ko je napao  i praktično pokušao da ubije Andriju Jevremovića- Kiću (26) u kragujevačkom naselju Aerodrom 20. maja ove godine- istraga nikako da dođe do kraja!

Ubistvo u pokušaju Malog Kiće koje nije rešeno..

Andrija Jevremović poznatiji pod nadimkom Mali Kića, napadnut je  kod motela „MIR“ u Kragujevcu i zadobio je teške telesne povrede.

Malog Kiću je, prema nezvaničnim informacija oko 22 sata te noći napalo nekoliko muškaraca noževima, sekirama i bejzbol palicama iz zasede. Slučajni prolaznik ga je pronašao kako krvari i tako mu spasio život. Prebačen je na sopstven zahtev na lečenje na VMA .

Zataškan skandal na fudbalskoj utakmici

-UTAKMICA 31. kola Srpske lige Zapad između Sušice iz Kragujevca i Budućnosti iz Valjeva, nije odigrana, a gosti tvrde da su fiizički napadnuti i da su grad morali da napuste uz policijsku pratnju- pišu novosti.rs 24. maja ove godine.

pronađene granate u vozilu u kome je bio maloletnik..

Uoči meča, prema tvrdnjama Valjevaca, dogodio se težak incident. U saopštenju, dostavljenom Sport klubu, predstavnici Budućnosti opisali su zbivanja i razloge, zbog kojih utakmica nije ni odigrana.

– Na stadionu FK Sušica grupa huligana dočekala je fudbalere Budućnosti Krušika i bez ikakvog povoda ih napala i vređala. Tom prilikom fizički su nasrnuli na trenera Srđana Jovanovića i igrača Ivana Kosića preteći im oduzimanjem života, šamarajući ih i čupajući im uši – istakli su Valjevci a preneli mediji. Incident se dogodio uoči meča.

– Sve se dogodilo sat i deset minuta pre utakmice u restriktivnom prostoru neposredno po dolasku ekipe iz Valjeva. Po izazivanju incidenta, huligani su napustili stadion, pre nego što su došle policijske patrole, na poziv valjevske ekipe. Zbog trauma nastalih huliganskim dočekom valjevski tim nije se osećao spremnim i bezbednim da igra utakmicu, pa je posle davanja izjava u kragujevačkom MUP-u napustio grad uz policijsku pratnju – saopštili su predstavnici Budućnosti a prenosi portal novosti.rs.

 

SKANDALOZAN status pripadnika MUP u Kragujevcu koji dokazuje progon UCENTAR

Povodom našeg izveštavanja koje se bazira na pravu zagarantovanim Ustavom i ostalim pozitivnim zakonima ove zemlje i teksta u kome smo ispoštovali sve novinarske i ljudske kodekse -oglasio se na FB policajac Dejan Perišić, pripadnik MUP-a u Kragujevcu. U statusu koji prenosimo integralno ponajbolje se sažima sva problematika oko progona UCENTAR. 

status na FB Dejana Perišića pripadnika MUP u Kragujevcu

-Gospođa je 1949. godište, koja je preminula, a mene interesuje odakle inf.još se nije završio uviđaj uz prisustvo OJT još se preusmeravao saobraćaj na toj deonici, nije se niko oglasio zvaničnim saopštenjem portparol PU KG da daje inf. a ovaj portal sve objavljuje, odakle nekom pravo da emituje , objavljuje neke inf. a nisu se oglasili nadležni iz PU KG ili VJT OJT, Klinički centar, da li vi znate da neko od rodbine možda prati ovaj portal, da li Vi gospodo sa ovoga portala imate dozvolu od nadležnih organa da emitujete eksplicitne detalje sa uviđaja i ko Vam daje za pravo emitovanja, prikazivanja i emitovanja svega ovoga, ja kao policajac koji je radio u toj smeni nemam te inf…da li znate da je uznemiravanje javnosti kao i delom Vašeg „Informisanja građana“ krivično delo koje se goni po službenoj dužnosti, a delom i po privatnoj tužbi…jedino ako nemate nekog insajdera u redovima policije…“. 

-nastaviće se-ucentar.rs foto: ucentar.rs/FB/printsrkin 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar