PRETUŽNO: Danas sahrana 24-godišnje Milice na Oplencu- roditelji joj obukli venčanicu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Sahrana Milice Stevanović (24) iz Topole zakazana je za danas u 13 časova na Oplenačkom groblju.

Ne pamti varošica ovakvu tragediju.

U porodičnom domu nesrećne devojke ne postoje reči kojima se može opisati tuga. Roditelji su je obukli u venčanicu, a nema čoveka da ne zaplače i jaukom nad pretužnom scenom. Svuda je Milica bila omiljena. Iza sebe je ostavila dvogodišnjeg sina koji je nepokretan.

Rođaci su nam potvrdili da će porodica tražiti istragu kako je izgubljen jedan mladi život.

Ne pamti se ovakva tragedija u varošici pod Oplencom..

-Milica je operisana 6. oktobra u Sremskoj Kamenici u privatnoj klinici kada je zbog gojaznosti operisala i smanjila želudac. Naglo je počela da gubi na težini, a onda su se pojavile i kompliakcije u stomaku. Smršala je naglo, a bolovi su bili nesnosni. Na tu operaciju u Kamenici otišla je potpuno zdrava – kaže nam sestra nesrećne devojke.

U Univerzitetskom kliničkom centru Kragujevac potvrdili su nam da je devojka pre oko dve nedelje primljena sa teškom sepsom koja zahvatila gotovo sve organe u stomaku.

Milica  Stevanović (1997-2021)

-Svi se maksimalno angažovali da joj se pomogne, ali spasa nije bilo. Doktori i sestre, osoblje svi su plakali prekjuče kada je Milica izgubila bitku- kaže nam doktor iz KCK.

 Istraga na kojoj će insistirati porodica treba da odagna ili potvrdi sumnje da li je sepsa koja izazvala smrt direktna posledica operacije u privatnoj klinici.

 ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar