VAŽNO: redakcija UCENTAR podnela krivičnu prijavu protiv NN!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Saopštenje redakcije UCENTAR

 

„Iza lažnog profila kriju se inspektori MUP-a iz Kragujevca!?

Od svog osnivanja redakcija UCENTAR izložena je pritiscima, pretnjama, podmetanjima…

pandurska literalna „onanija“ 1

I uvek smo posle toga udarali još jače-argumentima, činjenicama, dokumentima… Mnogo toga što je ugledalo svetlo dana na našem portalu- trn je u oku kriminalcima, „uglednim privrednicima“ koji su to postali pljačkom radnika i države, političarima, građevinsko-urbanističkoj mafiji…  

Dozvolili smo da se na našim oficijalnim stranicama i profilima, kao i u komentarima čuje reč građana.

Često je to zloupotrebljavano. Iako se gadimo onih koji se prozivaju krijući se iza lažnih profila i mejlova, čak smo i njihove komentare tolerisali ako su sadržali činjenice, osnovnu kulturu i zdravu kritiku.

Ni protiv koga nismo podneli prijavu iako je bilo elemenata i pretnji i kleveta i koječega još. Smatrali smo da je to gnev očajnog naroda i da procenjivali da su ljudi uplašeni zbog posledica na poslu, po porodicu…

junoše se kriju iza lažnog profila..

Međutim, naš pravni tim predvođen advokatom Srđanom Mladenovićem podneće krivičnu prijavu protiv NN lica koje se krije iza lažnog profila Ivan Stojanović.

Do nas su došla određena saznanja da je profil registrovan sa broja jednog inspektora MUP-a (u šta ni sami ne verujemo), ali i da iza „prozivki“ za koje nemamo problem da ih objavimo i javno- stoji interesna grupa u kragujevačkom MUP. E to je ono u šta čvrsto sumnjamo! I to daje potpuno drugu dimenziju ovom slučaju! 

pandurska literalna „onanija“ 2

Od Odeljenja za visokotehnološki kriminal MUP-a Srbije- očekujemo da u najbrže mogućem roku reši ovaj do sada nezabeležen pritisak na medije.

Ako dozvolimo da nam policija uređuje i medije- nema nam spasa. A ako smo kao država dotle došli do toga da nam se inspektori i visokopozicionirani činovnici MUP kriju iza lažnog profila- kukala nam majka i kao državi i kao narodu. Kakvo je stanje u gradu- i sami ste svedoci duže od deceniju unazad“!

O krivičnoj prijavi obavestićemo i sve strukovne organizacije koje se bave zaštitom rada novinara i novinskih kuća, a od Ministarsva unutrašnjih poslova tražiti poštenu i brzu istragu. 

Redakcija „Ucentar“- uvek na strani naroda! 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar