Proverite gde troše Vaše pare! Budžet Kragujevca 9,2 milijardi dinara

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Održan je javni uvid u Nacrt Odluke o izmeni budžeta grada Kragujevca za 2021.godinuJavni uvid u Nacrt Odluke o izmeni budžeta grada Kragujevca za 2021. godinu, zainteresovani građani su mogli da obave lično, danas, u sali 105 zgrade Grada, od 9 do 12 časova, gde su ima ovlašćena lica iz Gradske uprave za zajedničke poslove pružala dodatna obaveštenja i odgovore na postavljena pitanja, saopšteno je iz Skupštine grada Kragujevca.
U okviru Javne rasprave o Nacrtu Odluke o izmeni budžeta grada Kragujevca za 2021. godinu, odnosno o rebalansu budžeta grada Kragujevca za 2021. godinu, danas se organizuje Javni uvid. Razlog za rebalans budžeta grada Kragujevca je činjenica da će Gradsko veće predložiti reorganizaciju gradskih uprava tako da će prema zamišljenoj dinamici, a ako Skupština grada usvoji taj predlog, od 1. jula ove godine, početi sa radom deset novih gradskih uprava, umesto pet do sada postojećih. Da bi uprave bile funkcionalne, odnosno da bi mogle da posluju od 1. jula, potrebno je da imaju opredeljene budžete, tako da se ukazala potreba da se postojeći budžet, drugačije rasporedi. Ukupan iznos budžeta nije menjan, tako da je visina budžeta ostala na planiranih 9 milijardi 267 miliona dinara – kaže Nenad Stanišić, član Gradskog veća za finansije.
Javnu rasprava o Nacrtu Odluke o izmeni budžeta grada Kragujevca za 2021. godinu otvorena je od 11. do 17. juna 2021. godine.
Nacrt Odluke o izmeni budžeta grada Kragujevca za 2021. godinu, istaknut je na zvaničnom sajtu grada Kragujevca, www.kragujevac.rs i oglasnoj tabli Gradske uprave grada Kragujevca.
Predloge i sugestije u pisanom obliku moguće je dostaviti elektronskim putem na e-mail adresu javnaraspravakg@kg.org.rs, na adresu Gradske uprave za zajedničke poslove grada Kragujevca, Trg slobode br.3, 34000 Kragujevac ili ubacivanjem u kutiju za predloge koja se nalazi u holu prizemlja Gradske uprave, najkasnije do 17. juna, do 12:00 časova.ucentar.rs foto: SKG

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar