gradski ministar u Kragujevcu zapošljava devojku u JP „Energetika“!?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Član gradskog veća u Kragujevcu ovih dana zapošljava svoju devojku u JP „Energetika“, saznaje nezvanično UCENTAR od odlično obaveštenih izvora. 

opet se puši u „Energetici“..

-Ona je nedavno položila pravosudni ispit i čeka je mesto pravnika- rekao je naš izvor. 

U kadrovskoj službi nam je potvrđeno da je u toku postupak za prijem devojke čiji je identitet poznat našoj redakciji. 

„ona radi u rudniku i zivot joj nije lak..“

-Ona je po zanimanju diplomirani pravnik sa položenim pravosudnim ispitom i upućena je na prethodni lekarski pregled radi zasnivanja radnog odnosa na određeno vreme zbog povećanog obima posla, za radno mesto „samostalni pravni saradnik“, za koje ispunjava formalne uslove predviđene Pravilnikom o sistematizaciji i organizaciji Energetika doo Kragujevac- stoji u odgovoru ovog preduzeća pod ingerencijom Skupštine grada Kragujevca.
U istom odgovoru rečeno „nam je da nakon dostavljanja lekarskog izveštaja, ukoliko ista ispunjava uslove za zasnivanje radnog odnosa, biće zaključen Ugovor o radu na određeno vreme za radno mesto „samostalni pravni saradnik“ u okviru Sektora PKAP-a na period od tri meseca“.
– Koeficijent radnog mesta „samostalni pravni saradnik“ iznosi 3.381 i ukupan iznos zarade koji obuhvata osnovnu zaradu, naknadu za ishranu, regres za korišćenje godišnjeg odmora i prevoz na rad i sa rada iznosi oko 71.000,00 dinara- kaže se u odgovoru „Energetike“.

U samoj Skupštini grada Kragujevca rečeno nam je da je gradski ministar koji se našao u središtu afere – trenutno u inostranstvu. ucentar.rs 

Funkcioner zaposlio i dečka.. 

Nedavno smo pisali ono o čemu se dugo bruji po hodnicima Skupštine grada Kragujevca.. Naime, visokopozicionirani  funkcioner gradske uprave zaposlio je svog dečka upravo- u gradskoj kući! O svemu opširnije možete pročitati na sledećem linku… 

SVE za ljubav.. Funkcioner zaposlio svog „dečka“ u Skupštini grada Kragujevca!ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar