UCENTAR i Pizza Corner častili studente u Kragujevcu – neki zakasnili…

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
ona nije zakasnila..

Sinoćna akcija UCENTAR i naših prijatelja iz Pizza Cornera kada smo obradovali studente u Kragujevcu više je nego uspela. Sada najavljujemo da će se akcija uskoro i ponoviti. 

I pored činjenice da su studenti uglavnom otputovali telefoni su zvonili do kasno u noć, a bilo je i onih  koji su „zakasnili“. 

U želji da doprinesemo atmosferi koju obeležavaju budući akademci u vreme upisa brucoša na fakultete Univerziteta u Kragujevcu, ali i proslava apsolventske večeri zajedno sa svojim prijateljima iz Pizza Cornera iz Kragujevca sinoć smo poklonili pet pica. 

Pitanje u nagradnoj akciji bilo je u kome gradu je rođena legenda srspkog glumišta Gorica Popović. 

Ona je rođena  u Kragujevcu 13. avgusta 1952. godine. Završila je studije glume na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Od 1982. godine Gorica Popović je stalna članica ansambla beogradskog Ateljea 212.

Uporedo sa glumačkom karijerom, Gorica Popović se bavila i pevanjem. Bila je član vokalno-instrumentalnog sastava „Suncokret“.

Inače, naši prijatelji iz Pizza Cornera nalaze se u ulici Kneza Miloša bb

Reč je o savremenom pristupu majstorluku ovog posla koji krunišu i novi ukusi sa prelivima od junetine i piletine. Za sve tradicionaliste tu su i dobri stare vrste pice, bazirane na receptima koji se već decenijama baštine u Italiji.ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar