ĐUVEGIJA ne odgovara- da li zapošljava devojku u „ENERGETIKA“ doo Kragujevac!?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Član gradskog veća za sport u Skupštini grada Kragujevca Predrag Stevović nije odgovorio na naša pitanja da li je njegova devojka dobila posao JP „Energetika“, o čemu bruji ceo grad?

U informativnoj službi SKG nam je rečeno „da se Stevović nalazi u inostranstvu i da nije u dometu“. 

Sa druge strane,u kadrovskoj službi JP „Energetika“ nam je potvrđeno da je u toku postupak za prijem devojke čiji je identitet poznat našoj redakciji. 

Kupiću ti bela kola i u njima grada pola…
udri Brus li, potepaj gi svi..
Šta sam ti pričao pre dve godine, nisi mi verovala…

-Ona je po zanimanju diplomirani pravnik sa položenim pravosudnim ispitom i upućena je na prethodni lekarski pregled radi zasnivanja radnog odnosa na određeno vreme zbog povećanog obima posla, za radno mesto „samostalni pravni saradnik“, za koje ispunjava formalne uslove predviđene Pravilnikom o sistematizaciji i organizaciji Energetika doo Kragujevac- stoji u odgovoru ovog preduzeća pod ingerencijom Skupštine grada Kragujevca.
U istom odgovoru rečeno „nam je da nakon dostavljanja lekarskog izveštaja, ukoliko ista ispunjava uslove za zasnivanje radnog odnosa, biće zaključen Ugovor o radu na određeno vreme za radno mesto „samostalni pravni saradnik“ u okviru Sektora PKAP-a na period od tri meseca“.
– Koeficijent radnog mesta „samostalni pravni saradnik“ iznosi 3.381 i ukupan iznos zarade koji obuhvata osnovnu zaradu, naknadu za ishranu, regres za korišćenje godišnjeg odmora i prevoz na rad i sa rada iznosi oko 71.000,00 dinara- kaže se u odgovoru „Energetike“.ucentar.rs 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar