EKSKLUZIVNO: pala odluka- DAŠIĆ „čisti“ peti sprat!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić dao je zadatak da se srede stvari na famoznom Petom spratu- koji je poslednjih dve decenije u centralnom gradu Šumadije sinonim za korupciju, lopovuk i „reketiranje“ građana i privrednika.

Ovo nam je nezvanično potvrdio jedan od visokih funkcionera Skupštine grada Kragujevca.

-Svi koji su vedrili i oblačili u imovinskim i urbanističkim odeljenjima Skupštine grada Kragujevca biće razvlašćeni i pomereni na druga radna mesta. Gradonačelnik je dao poodavno zadatak da se utvrdi činjenično stanje i recimo sprovodi se interna istraga oko rokova izdavanja dokumenata i zašto se kasnilo prilikom rešavanja. Nadležni organi će ispitati i sve druge pritužbe, ali i eventualne mahinacije- kaže naš sagovornik.

dobro im zamešao stvari..

Prema njegovim rečima sve će biti uređeno novom sistematizacijom do kraja ovog meseca„kada će i Skupština grada „razvlastiti“ ljude koji su se ponašali kao da im je imovina grada dedovina“ .

-Nisu ni slutili da će ih ovo snaći. Mislim da su malo potcenili Dašića. On je sve odradio tiho, a da niko nije ni znao da se sprema najveća promena u poslednjih nekoliko decenija u Kragujevcu. Dosta je to i hrabra odluka – kaže visoki funkcioner Skupštine grada za UCENTAR.u sledećem nastavku: imena svih koji će u novoj sistematizaciji imati nova radna mesta 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar