HAOS u Kragujevcu posle vesti da se „čisti“ PETI SPRAT – 200 hiljada poseta na UCENTAR

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Odluka gadonačelika Kragujevca Nikole Dašiča da napravi velike kadrovske promene u upravama koje vode urbanizam i imovinske odnose grada izazvala je- OPŠTI HAOS!

Ovako naš izvor iz gradske kuće komentariše jučerašnji ekskluzivni tekst koji smo objavili.

Sednica na kojoj se „čisti“ PETI SPRAT u ponedeljak 30. juna..

-Oni su svi očekivali da u novoj sistematizaciji budu čak i unapređeni. I onda hladan tuš. Nisu ni znali da je pokrenuta interna istraga u kojoj se proverava svaki papir, da li su poštovani rokovi prilikom izdavanja dokumenata, a postoji čak i mogućnost podnošenja krivične prijave- kaže visokopozicionari funkcioner Skupštine grada Kragujevca.

Prema njegovim rečima, već su i spremna kadrovska rešenja za promene u ovim odeljenjima koja su u poslednje dve decenije poznata po „reketiranju“ građana i privrede, mahinacijama, lopovluku..

-Suštinski baš su potcenili gradonačelnika Dašića. On nije čovek koji bi doneo odluku stihijski, sve pritužbe koje su došle do njega proverio je na nekoliko strana- tvrdi naš izvor naglašavajući da su se uskomešali i lokalni tajkuni u strahu šta može sve da ispliva posle istrage.

Inače, naš portal zabeležio je juče skroro 200 hiljada poseta. Upravo ova vest bila je ubedljivo- najčitanija!   ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar