Vakcinišite se u BUSU!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Građani u Kragujevcu koji žele i da se danas vakcinišu mogu da učine u autobusu od 10.00 do 14.00 sati-na parkingu kod crkve na Aerodromu, a od 17.00 do 20.00 sati vakcinacija će biti moguća takođe na Trgu kod krsta.

Hram Svetog Save na Aerodromu

 Prema rečima dr Gordane Damnjanović, članice Gradskog veća za zdravstvenu i socijalnu zaštitu „pokretni vakcinalni punkt obilaziće različite delove grada, Šumarice, Veliki park, jezero, sportske objekte, lokacije ispred tržnih centara i mesta gde se okupljaju mladi.

-Tokom trajanja Arsenal festa od 24. do 26. juna nalaziće se ispred Kneževog arsenala, jer je pored vakcinacije uslov da posetioci imaju antitela, odnosno da su preležali Kovid ili brzi antigenski test koji će organizatori festivala pribaviti- rekla je Damnjavić.
Ona je podsetila da se vakcinalni punkt u Hali Gordana Goca Bogojević u Velikom parku zatvara 21. juna, da će u TC Plaza biti otvoren do kraja juna, a onda ostaje pokretni vakcinalni autobus o čijem će kretanju i pozicioniranju građani biti blagovremeno obavešteni. Do sada je prvu dozu vakcine primilo oko 72 hiljade građana, a 67 hiljada je kompletno imunizovano.
Autobus je brendirala i pomogla akciju kompanija „Ariva“


ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar