Novi trener rukometaša Radničkog iz Kragujevca!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Đorđe Teodorović, koji je većinu trenerske karijere proveo u Norveškoj- novi je trener RK „Radnički“.

-Izuzetno sam zadovoljan angažovanjem Đorđa Teodorovića, mislim da će doneti jednu novu energiju i ono što posebno cenim i poštujem kod njega je rad sa mladim igračima, stvaranje potrebne hemije i prosto je neverovatno kako smo se u pregovorima vrlo lako dogovorili i razumeli u mnogim stvarima. Smatram da će saradnja biti na visokom nivou, imamo istu viziju rukometa, stila igre, tako da očekujem dobru sezonu, dobar rezultat i pre svega napredak mladih igrača, najavio je novog šefa stručnog štaba direktor RK Radnički Stavro Rašković.

Teodorović (49) je rukometnu karijeru započeo u rodnom Šapcu u ekipi Metaloplastike, a nastupao je i za austrijski Veslauer i norveški Bekelagets. Nakon završene trenerske škole 1998. sa uspehom je predvodio brojne klubove u Norveškoj, a po godinu dana je proveo u Španiji i Danskoj. Nakon povratka u Srbiju 2018. godine preuzima Metaloplastiku, da bi poslednje dve sezone sa uspehom predvodio niški Železničar.

-U pregovorima sa ostalim klubovima, Radnički je delovao daleko najtrezvenije i ono što sam čuo od rukovodstva mi izgleda primamljivo i daje mi ozbiljnu motivaciju za rad u klubu koji je organizovan na tako visokom nivou. U živom sećanju su mi utakmice koje smo igrali, smatram da imamo izuzetno kvalitenu ekipu, a i jedna od presudnih činjenica je da je Kragujevac grad sporta i zajednnička želja je da rukomet podignemo na najviši mogući nivo i postanemo prepoznatljiv brend u porodici klubova SPD Radnički- rekao je  Teodorović koji je sa kragujevačkim klubom potpisao jednogodišnji ugovor. 


ucentar.rs foto: RKR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar