novi ekskluziv apartmani u kragujevačkom hotelu „Ženeva Luks“!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Hotel Ženeva Luks od nedavno je postao bogatiji za još 14 modernih apartmana, saopština je Gradska turistička organizacija u Kragujevcu. Kako se kaže, pored dva nova jednokrevetna i dvokrevetna apartmana, gosti Kragujevca će od sada moći da uživaju i u pet elegant i pet ekskluziv apartmana. Svi elegant partmani poseduju đakuzi, dok ekskluziv apartmani, pored đakuzija, imaju i staklena kupatila.

Hotel „Ženeva Luks“ se nalazi preko puta Pravnog i Ekonomskog fakulteta, u blizini „Šumadija sajma“. Raspolaže savremeno opremljenim apartmanskim jedinicama. Poseduje sopstveni parking sa garažom i video nadzorom, fitnes i spa centar. Sve smeštajne jedinice su luksuzno opremljene i poseduju računare, bežični internet, LCD televizore sa DVD sistemom, mini bar, sef, centralnu klimatizaciju, kupatila sa đakuzi kadama i tuš kabinama, fenom i kozmetikom za ličnu higijenu. Gostima su na raspolaganju usluge pranja i peglanja veša.

Hotel poseduje i kompletno opremljenu konferecijsku salu i „VIP“ salon, kao i dva restorana kapaciteta do 650 mesta pogodna za sve vrste slavlja.ucentar.rs foto: GTO

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar